Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Kepeysvaroitus: maailman paras huulipuna

Kepeysvaroitus! Ei ole tulossa syvällistä tekstiä tai kunnon asiaa. Ei avautumista tuntemuksista, paljastuksia peloista tai muutakaan vuodatusta. Tämä on hömpänpömppää ja ihanaa sellaista. Tämä on myös arjen ja juhlan pelastaus. Ei maksettu mainos vaan totuus!

nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0340Jokainen nainen nimittäin tietää, että pahimmankin univajeen, homssuisen päivän tai bad hair dayn pika-avuksi on olemassa yksi lääke: kirkkaan punainen huulipuna. Mä en yleensä kuulu hulkkarijengiin (tai huulikka, kuten Äiti Pehkonen sanoisi), mutta silloin harvoin kun vetäisen kunnon punat huuliin mietin aina, että miksi ihmeessä en tee sitä useammin. Skarppaa ilmeen ihan jäätävän tehokkaalla tavalla. Varsinkin silloin, kun sävy on ihan nappi.

nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0385-2

nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0366

nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0340Ja nyt etsintä on päättynyt. Olen nimittäin löytänyt maailman parhaan verenpunainen sävyn. Lempparimerkiltäni Armanilta tietty. Ja se sävy on 401. Täydellinen. Punaisen punainen, ja todella pelastaa huonosti nukutun yön tai pitkän päivän.

Suosittelen. Toimii.

Tosin yksi pieni juttu. Seurana on syytä olla kaveri, joka lupaa huomauttaa, jos punaa on livahtanut pikkasen ohi, kuten mulle kävi. Allaoleva kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0376

Pusmuiskis ja kepeää perjantaita!

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *