Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Keikkakuulumiset

Valittelin vähän aikaa sitten, etten ole selviytynyt viime aikoina keikoille juuri laisin. No nyt putki on taas päällä. Viime viikolla kävin tsekkaamassa Tavastialla Angel Hazen, pikkiriikkiseen agrenaisen, joka raivosi pitkin keikkaa suomalaisten vätysmäisyydelle. ”Miks te ette huuda ja joraa #%&!”, hän karjui mikkiin vähän väliä. Ghetto tuli Helsigin keskustaan. Ihan järjetön energia ja asenne, josta jokainen sai varmasti jotain myös mukaansa. Mä astelin illan jälkeen kotiin täynnä itsevarmuutta ja pientä pullistelua. ”Mäkin haluan olla asennenainen”, uhosin! Uho tosin vielä ujosteli siinä vaiheessa, kun keikan lopuksi räppäri kehotti yleisöä liittymään seuraansa lavalle. Sinne jengi säntäsikin joraamaan ja ottamaan selfieitä Hazen esiintyessä. Mutta en minä. Minä jäin kiltisti takariviin heiluttamaan varpaita ja totesin olevani liian vanha tuollaiseen. Mitämulleontapahtunut?!

thumb_DSC07968_1024

Eilen sain extempore-kutsun Imagine Dragonsin Areena-keikalle ja riensin tietenkin verestämään muistoja. Olen muutama vuosi takaperin nähnyt isoja lavoja kiertävän bändin pienellä klubikeikalla Tukholmassa. Siitä jäi ihan hyvä maku, mutta kyllä mä eilen olin triplasti enemmän fiiliksissä. Voi, saisipa noihin kuviin lisättyä ääneen, niin voisin jakaa kokemuksen! Kotimatkalla totesin bändin olevan niitä tapauksia, jotka toimivat keikalla, mutteivat levyllä. Tänään aamun YouTuben ja Spotifyn kimpussa hääränneenä totean taas sanani mönkeröisiksi. Toimiihan tää nyt aivan jäätävän hyvin näinkin! Kuuntele vaikka.

thumb_DSC08032_1024

thumb_DSC07980_1024

thumb_DSC07962_1024

Ja hei, kyllä mä olen suorastaan innoissani siitä, että (jos orastava taudinpoikanen ei vie voittoa) olen menossa myös perjantaina keikalle. Luvassa olis silloin jotain ihan muuta, nimittäin Robinin (aikuisille tarkoitettu!) keikka Tavastialla. Mä oon jostain käsittämättömästä syystä ihan fiiliksissä siitä nenättelybiisistä. ”Ne tekee sen nenälläääh, ee eee, ne tekee sen nenällääääh…” Olen saanut kuittailuja kotona, että kuuntelen lasten musiikkia. Häh? Robin mitään lasten musiikkia ole! Taide kuuluu kaikille! Makuasioista ei voi kiistellä! Robin on kaikkia ikäryhmiä koskettava supertähti!

Otan muuten mieluusti vastaan hyviä keikkasuosituksia jatkossakin! Ideoita?

nimmari

Kommentit (2)

 1. Susanna

  Moikka! Halusit keikkasuosituksia, joten minulla olisi sellainen. Nimittäin Hurts! He saapuvat maaliskuussa Hartwallile, joten sinne! Suosittelen tätä kovasti, itse olen nähnyt heidät useasti ja kertaakaan en ole joutunut pettymään. He ovat upeita livenä! 🙂

  • Tuija Pehkonen

   Hei totta! Hurts tulee taas Suomeen. Olen nähnyt kerran aiemmin livenä. Törkeen kova! Kiitos vinkistä, Susanna!

   Tuija

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *