Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Kauden eka – Aku Hirviniemi

Kauden eka lähetys takana! Ai että! Tätä mä olen kaivannut, radiota. Vieras oli ihanainen, suloinen nallukka, Aku Hirviniemi. Ja palautteen määrä on ollut ihan hurja. Tätä on selvästi kaivattu. Mies kun ei liian usein asioistaan jorise. Tai jos jorisee, peittää vähän kaiken tärkeimmän läpänheiton alle. Sitä riiti nytkin. Kyllä mä hykertelin tuolillani useaan otteeseen, kun Akun kaksimieliset vitsit kaikuivat ilmoille.

thumb_Tuija-ja-Aku-1_1024

Onneksi Aku myös vakavoitui jossain vaiheessa. Tunti on niin pitkä aika, että siinä ehtii todella mennä pinnan alle. Aku puhui julkisuuden ja näyttelijän työn paineista ja oli selvästi otettu ystävänsä Tompan kauniista sanoista. Kaikki huomioiva tiimipelaaja, sitä Aku työympyröissä on. Pitää porukan kasassa ja kannattelee ilmapiiriä.

Kiltti ja hyväntahtoinen. Sellaisena minä miehen näen. Kuuntele ihmeessä koko haastis Areenasta täältä. Aika hauskoja olivat nimittäin myöskin siskon tarinat miekkosen lapsuudesta…

thumb_Tuija-ja-Aku-6_1024

Ensi keskiviikkoa odotellessa. Paljastaisinkohan jo vieraan…? Ristiriitojen mies, juuri elämänkerran julkaissut Jari Bull Mentula tulee tunniksi studioon kanssani. Liity seuraan!

Lököisää viikonloppua!

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *