Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Katri Niskanen

Suunnittelija, Linnaan kymmenittäin pukuja väkertänyt Katri Niskanen oli mun tämänviikkoinen vieraani. Katrin tarina on jotenkin aika uskomaton. Vieremältä, 4000:n asukkaan pikkupaikalta keskeltä ei-mitään tupsahtaa maailmaan nainen, joka tällä hetkellä vuosi toisensa jälkeen suunnittelee Linnaan ennätysmäärän pukuja. Ja tätä vois nyt hyvin jatkaa sanoin: ”eikä tässä vielä kaikki”. Kaksi muuta sisarta sattuu olemaan maailman huipulla hiihdossa, Kerttu ja Iivo, joista molemmilla löytyy olympiamitaleita takataskustaan, Iivolla jopa se kultainen. Ihan käsittämätöntä.

thumb_TUIJAJAKATRI1_1024

Vieremä on mulle hyvin tuttu paikka. Olen kotoisin siitä 24km päästä Iisalmesta. Mummo asustelee siellä vieläkin ja joka ikinen kerta, kun piipahdan vanhempieni luona Iisalmessa, käyn myös mummon luona Vieremällä. Niskasten perhe on paikan ylpeys.

Katri on vuosien varrella tullut tutuksi. Häneltä mä olen ostellut luottomekkoja ja tähän saakka ainoan mittatilaustyönä tehdyn sortsiasunikin. Kaikista parasta tässä tyypissä on se, että jalat ovat pysyneet tiukasti maan pinnalla. Katri on tosi sydämellinen ihminen. Sellainen tuli haastattelustakin.

Vieremän ja lapsuusmuistojen lisäksi ehdittiin jutella keinoista menestyä muotimaailmassa, ihmeperheestä sekä kakkavaippojen ja luovuuden yhdistämisestä – onnistuuko se. Tunti ei näköjään riittänyt meille alkuunkaan. Reilu puoli tuntia hurahti käytävällä haastattelun jälkeen, kun vaihdoimme vielä muutamat tärkeimmät kuulumiset. Ihana nainen tuo!

Koko haastiksen pääset kuuntelemaan Areenasta, täältä.

Pusuin,

nimmari

Kiitos kuvaussessiosta kuuluu taas ihanalle Petralle.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *