Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Kaikkien äitien vapahtaja

Marja Hintikka on saanut kantaakseen Kaikkien Äitien Vapahtajan viitan. Viimeistään MHL, Marja Hintikka Live nosti hänet kaikkien huulille. Ja ohjelmaahan tuntuu katsovan myös moni, jolla ei perhettä tai omia lapsia ole vielä näköpiirissäkään. (Minäkin tuijotan sitä maanantai-iltaisin silmät sikkuralla.)

Kyllä mä tätä naista ihailen. En ainoastaan siksi, että hän tuntuu suoriutuvan niin urastaan, äitiydestään kuin parisuhteestaankin juuri sopivan leppoisasti, mutta kuitenkin jämptisti. Hän on todella kovan luokan tekijä. Ammattilainen, huippunainen, sanon mä. Mutta ennen kaikkea siksi, että hän on ihan huima tyyppi. Lämmin, mukava ja kannustava – menestyksestään huolimatta, tai ehkä juuri siksi.

thumb_Marja-Hintikka-ja-Tuija_1024

Enkä mä voi olla hymyilemättä, kun kuulen, että niin sitä Hintikkakin juoksee välillä peltorit päässä vessaan itkemään, kun arki käy ylivoimaiseksi. Niin minäkin teen välillä. Tosin ilman kuulosuojaimia, koska perheeseen ei ole siunaantunut vielä lapsia huutamaan kurkku käheänä. Pelastus niinä hetkinä, kun maailman muutenkin kaatuu päälle. Eiköhän meistä jokainen tiedä tuon tunteen.

Näitä ja muita Marjan tarinoita pääset kuuntelemaan täältä.

nimmari

ps. Marja käväisi mulla lähetyksessä siis pari viikkoa takaperin jo. Mun omien kiireiden vuoksi päivittelen hetken näin jälkijunassa asioita tänne blogin puolelle. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *