Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Kaikki on aika hyvin juuri nyt

Paluu arkeen on käynnistynyt hulinalla. Keskiviikkona, torstaina ja perjataina olen tehnyt töitä aamusta iltaan hymyillen ja täynnä energiaa. Lomaviikko puhdisti mielen ja nollasi taakan selästä. Se rauhoitti. Mulla on hyvä olo. Tiedän, että toukokuusta tulee aikamoinen rutistus, mutta oikeastaan vain odotan sitä, mitä kaikkea pääsenkään tekemään!

nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0427

nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0405-2Olen muutenkin miettinyt, ettei aina pitäisi ajatella niin tiukasti rajanvetoa työn ja vapaa-ajan juttujen välille. Varsinkin, kun tässä työssä ne tuntuvat sekottuvan aika lailla. Parempi olisi yrittää nauttia hetkistä ja kohtaamisista. Ehkä kannattaisi keskittyä siihen, että saa tehdä asioita, joista nauttii, eikä miettiä, miten nyt vapaa-ajan laarista menee aikaa työlaariin tai toisinpäin. Välillä voi tehdä pidempää päivää, jos nauttii siitä ja haluaa tehdä. Jos taas joskus tuntuu siltä, että pitkät yöunet ovat tärkeämmät kuin sähköposteihin vastaaminen, on ehkä syytä kuunnella itseään.

Eilen, kun tulin pitkän kuvauspäivän jäljiltä kotiin, mietin mennyttä pariviikkosta. Olen päässyt lomailemaan, olen saanut aloittaa uuden mielekkään työprojektin, olen kohdannut upeita ihmisiä ja tällä viikolla olen myös oppinut paljon. Tänään mä heräsin hymyillen ajatukseen siitä, että kaikki on oikeastaan aika hyvin juuri nyt.

Muustahan elämässä ei tiedä. Meillä on ainoastaan juuri tämä hetki. Yritetään ottaa siitä kaikki irti, jookos?

nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0417

nettikoko_janitaautio_TUIJAPEHKONEN_IMG_0425Ihanaa viikonloppua muruset!

nimmari

Kuvat: Janita Autio, joka jotenkin saa taiottua köykäisistäkin hetkistä ja jäykistä kuvattavista (puhun nyt itsestäni) upeita kuvia.

Valkoinen i-ha-na bleiseri: SAND (saatu)

Kommentit (2)

 1. Katariina

  ihana kirjoitus. puhut asiaa. ❤ ihanaa viikonloppua sinulle Tuija!

  • Tuija Pehkonen

   Kiitos Katariina! <3 Ja ihanaa viikon alkua sulle!

   Tuikku

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *