Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

K niin kuin kesä, R niin kuin rakkauden kesä.

Mä heitin kesän alussa läppää siitä, kuinka tämä tulisi olemaan Rakkauden Kesä – kuten jokaisen aiemmankin vuoden kesä. Hitunen totuutta mukana tuossa, vaikken olekaan rakastunut. Ainakaan vielä. Tätä kesäähän on vielä himppanen jäljellä. Silti tää on ollut rakkauden kesä. Ihana kesä. Elämän kesä. Mä luulin, että kesä 2014 olisi elämäni kesä. Sitten luulin, että se olikin 2015. (2016 oli niin sontakesä, ettei sitä kannata edes mainita ilman sulkumerkkejä.) Nyt ajattelen, että tämähän se on se kaikkien aikojen kesä. Kesä isolla K:lla, vaikkei aurinko ole juuri paistanutkaan ennen elokuuta.

IMG_7558Mulla on niin onnellinen olo. Mä tunnen olevani onnentyrskähdykseni kanssa kuin sellainen ilmapallo, josta on juuri päästetty ilmat pihalle. Tiedätkös, se porhaltaa vain paikasta toiseen ja surisee.

On niin hyvä olla just nyt. Melkein pelottaa sanoa se ääneen, sillä elämästä ei koskaan tiedä. Mutta ehkä juuri siksi se pitää sanoa ääneen. Huomenna kaikki voi olla toisin. Siksi jokainen hetki ja jokainen onnentunne on tärkeä.

IMG_7531

IMG_7545Kyllä mua tietenkin jännittää, mitä syksy tuo tullessaan. Voisin murehtia monistakin jutuista, mutta luulen, että tunnen itseni liian hyvin. Stressaamisen aika tulee kyllä. Se ei ole vielä, ei nyt. Kesä on tarkoitettu rentoutumiseen ja pyhitetty stressittömyyteen. Elokuu on vielä kesää. Sen jälkeen käperryn kotoilemaan, treenaamaan, syömään avokadoja ja tonnikalamunakasta, palaan joka-aamuiseen vihersmoothieeseen ja olen taas ehdottoman tiukka maidottoman ruokavalioni suhteen. Vietän aikaa kotona ja kuntosalilla ja teen tunnollisesti töitä.

IMG_7562

IMG_7568Nyt mä pirskahtelen vielä hetken. Olen hetken aikaa sellainen kuumassa kesäpäivässä poreileva skumppa, joka kuohahtaa lasista ihan himppusen yli.

nimmari

Kuvat otti iiiiihana Ketter Michelle. Tsekkaa supermimmin ihana instatili!
Vaatteet Gustav  (kuvauslainassa).

Kommentit (1)

  1. Jani-75

    Miau Tuija;)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *