Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Jere Karalahti

Mies oli otettu titteleistään; Tapulin jätkä, Palovartiantien paroni, entinen paha poika, huippujääkiekkoilija ja isä. Niin mä häntä kuvailin. Viimeinen on kuulemma tällä hetkellä kaikista eniten lähellä sydäntä, mutta ensimmäinen taitaa kuitenkin kuvastaa herraa kaikista kattavimmin. Helsingin Tapulikaupungista, sieltä Jere Karalahti on kotoisin ja edelleen ylpeä juuristaan. Ne myös näkyvät ja kuuluvat hänestä.

thumb_Tuija-ja-Jere-3_1024

Kuten mies itsekin totesi, julkisuudessa hänen tarinoistaan tiedetään vain murto-osa. Tänään raotettiin taas aavistus, mutta voisin veikata, että kertomattomia tarinoita on enemmänkin kuin kirjan verran. Jerelle haastattelun jälkeen vinkkasinkin, että elämänkertaa odotellessa…

Jotain suloista siinä on, että entinen paha poika ja aika syvissä vesissäkin uinut mies tunnusti lässyttävänsä uudelle perheenjäsenelleen. Jeren ja Nannan pieni poika syntyi pari viikkoa takaperin. Ja kyllä jotain ihmekikkoja Nanna on tainnut käyttää, sillä on varmaan ihan aiheellista puhua uudesta Jerestä monellakin tapaa. Nanna itse totesi aiemmin, kun hänelle soittelin, että ehkä hän on osannut näyttää Jerelle itselleen tämän hyviä puolia enemmän. Aika hienosti sanottu.

thumb_Tuija-ja-Jere-2_1024

Koko haaston pääsee kuulemaan täältä. Siellähän ne napottavat kaikki muutkin tekemäni keskiviikkohaastikset. Otahan tunti aikaa itsellesi!

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *