Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Jäätyminen suorassa lähetyksessä!

En oikein tiennyt, mitä odottaa. Etukäteen Jethron haastis vähän jänskätti. Mietin, että osaakohan mies vakavoitua laisin, että mahtaako koko lähetys mennä kainalopierujen heittämiseksi. No onneksi ei. Taas sain ravistella itseäni omista ennakkoluuloistani. Puhuttiin paljon työnteosta ja Jethron leppoisesta elämänasenteesta. Meillä oli mukava tunti.

Ja jos Lenitan haastiksen jälkeen jäi se olo, että ottaisin mielelläni kymmenen prosenttia hänen itsevarmuudestaan, niin Jethron leppoisuudesta taas nappaisin mieluusti saman määrän oman nassuuni.

thumb_tuija170517_JETRO_1024Mutta siihen asiaan. Kun haastistunti eteni ja olin jo ehtinyt unohtaa oman varauksellisuuteni, tarkkaavaisuus oli sivustalla ja rentouduin. Annoin hetken viedä ja keskittyminen ei ehkä ollut ihan huipussaan. Nautiskelin työstäni. Tästähän minä pidän! Sen kun jutusteltiin vain. Niin sieltähän se yllätys lävähti keskelle naamaa. Aivan kulman takaa, ihan haastattelun viime hetkillä! Jethron pommi.

Vikan minuutin aikana Jethro nimittäin ihan pokalla naamalla tokaisi, että: ”Teitkö sä mulle äsken basic instinctit?”

Jäädyin aivan totaalisesti. Vilkaisin vaistomaisesti ensin mekkoni helmaa. Enkä saanut sanan sanaa suustani. Näin ei usein käy. Mutta tällä kertaa mies pääsi yllättämään. Hyvät naurut tästä saatiin. Ja voi perkutin perkutti! Ensi kerralla mä muistan olla livelähetyksessä skarppina ihan joka sekunti! Tätä ei tapahdu toiste! Jatkossa olen tarkkana kuin porkkana – valmiina reagoimaan mihin tahansa.

thumb_tuija_selfie_1024Jethron haastattelu ja mun jäätyminen löytyy täältä. Ja tänään muuten klo 13 Yle Puheessa Anna Perho.

nimmari

Kommentit (2)

 1. Viivi

  Hei, muistelin että olit Krabilla viime joulun tienoilla, missä hotellissa olit jos saa udella. Ja voisitko tätä hotellia suositella? Olen itse lähdössä Krabille talvella ja hyvä hotelli olisi haussa.

  • Tuija Pehkonen

   Heips Viivi,

   Olin Krabilla Dusit Thania -hotlassa. Se oli tosi kiva ja hyvä hotla, eikä oikeastaan mitään valitettavaa. Tosin hintaansa ja lupailtuun viiteen tähteen nähden ei lähellekään Casa Cookin tasoinen elämys. Mä kyllä olen myös kranttu matkaaja. 😉

   Ihanaa lomaa!
   Tuija

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *