Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Jaajo

Ai että, mä oon kehrännyt kuin katti ilosta viimeisen viikon. En usko koskaan saaneeni yksittäisestä ohjelmasta niin paljon palautetta kuin ekasta jaksostani Yle Puheella Martinan kanssa. Turha kai edes sanoa, että (taas kerran) kaikki stressaaminen ja ahdistelu etukäteen oli turhaa.

Lähetys numero kaksi on nyt takana. Radion supermies Jaajo Linnonmaa piipahti vieraanani ja olihan se nyt hauskaa! Mietin jo etukäteen, että tässä lähetyksessä voi tapahtua ihan mitä tahansa, eikä suunnitelmia kannata naulata etukäteen liian tarkasti. Mikään ei kuitenkaan mene suunnitellun mukaan – kuten ei elämässä yleensäkään.

thumb_TuijajaJaajo2_1024

Muistan vieläkin, miten ynseän kuvan Linnonmaasta sain, kun ensimmäisiä kertoja tapasimme. En minä nyt suoranaisesti pelännyt, mutta jännitin kyllä hänen kohtaamistaan noina aikoina. Poissa ovat ne ajatukset. Linnonmaa on ihan älyttömän lämmin ja leppoinen, tietty suorasanainen persoona. Jaajon urassa riittää läpikäymistä. Yrittäjähenkisyys on ihan omaa luokkaansa ja ideoita on kuulemma putkahdellut jo pikkuskidistä saakka. Tunnin aikana ehdittiin jutella myös asioista, joista Jaajo on harvemmin radiossa avautunut, lapsista ja perheestä. Ja sekin selvisi, mikä mahtaa olla perseenreikäsuodatin (ajattelin itsekin ottaa neuvosta opikseni ja hankkia sellaisen).

Kyllä mä myönnän, että tunsin tunnin lopuksi pientä ylpeyttä, kun Jaajo totesi meidän molempien olevan Vuoden Radiojuontajia. Jep, mä ajattelin ja röyhistelin vähän! (Todettakoonkin, että Jaajolle näitä pystejä on kertynyt jo kuusi, kun taas omani, tuo ainokainen vuosien takaa on jo ehtinyt kerätä melkoisen pölykerroksen päälleen. Muistuttaa minua myös siitä, että aika kuluu hujahtaen. Ikää tulee, Pehkonen!)

thumb_TuijaPJaJaajo_1024

Kokonaisen jakson pääset kuuntelemaan täältä, Areenan puolelta! Jaajon radioselfie, ole hyvä!

Muksaa viikkoa!

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *