Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Illalla Possessa, nyt ressissä.

Vaatestressi iski. Tuo kutsumaton vieras tuli kyläilemään taas juuri silloin, kun kalenteri on yhtäkkisesti täyttynyt yllättävistä, mutta ihanista työkeikoista ja aika ei riitä mihinkään. Juuri silloin, kun olisi kiva näyttää hyvältä, koska kutsu kameroiden eteen kävi. Televisioon. Töllöön. Huih!

Rakastan Possea. Ensimmäisen kauden ennakkoluuloista (”Perinteet kunniaan. Turha sitä on ryhtyä hulluttelemaan ja vieraiden kanssa leikkimään.”) selvittyäni minusta on kuoriutunut Posse-fanaatikko. Katson suihkuralliklippejä neljättä kertaa YouTubesta ja kauhistelen stuntteja. Jos livelähetys jää katsomatta, en malta pysyä poissa Katsomosta. Nyt mua pyydettiin mukaan illan ohjelmaan ja totta kai suostuin. Sillä varauksella, että esitin kainon toiveen jättää haisevat kalat ja märät t-paidat muille vieraille. Sähkökaulapanta – sopii. Kakku naamaan – sopii.

katrinmekossa

Sitä vain mietin, että mitä sitä päälleen oikein pukisi. Olen sillä tapaa suunnitelmallinen, että katson aina edellisiltana seuraavan päivän vaatteet valmiiksi sohvan laidalle. Helpottaa aamu-unisen aamuja huomattavasti. En tietenkään tarkoita, että välttyisin mikään-ei-näytä-miltään -päiviltä. Eilen vaihdoin asua kolmesti (!) aamukiireessä. Ei siitä sen enempää…

Illalla sitten ryhdyin valkkailemaan sopivaa asustusta tälle päivälle. Koettelin mustia silkkihousuja, löysiä nahkahousuja, lyhyttä nahkahametta, pitsistä nahkamekkoa (nahkabuumi menossa), merimieshenkistä mekkoa, metsänvihreää lempimekkoa. Jokaisella sovituksella näytin ryysyläiseltä. Miten ihmeessä sama mekko voi yhdessä hetkessä olla maailman kaunein ja toisessa muuttua jätesäkiksi?!

Possessa toki kikkelit vilisevät siihen malliin, että alastikin varmaan pääsisi mukaan. Ajattelin kuitenkin jättää sen Hirviniemen ja kumppaneiden harteille ja jatkaa ryysykaapilla tuskailemista.

Illalla nähdään, löytyikö kaapin uumenista mitään.
Tsekkaa Posse Maikkarilta klo 20 ja pidäthän hyvänen aika mulle peukkuja pystyssä!

nimmari

Kuva: Viime viikon kuvauksista. Tilanteesta, kun joku muu on valinnut mulle vaatteet ja laittanut nätiksi. Ei ressistä tietoakaan. Asu on Katri Niskasta, mun lempparia!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *