Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Ihania uutisia

Irtisanoin itseni kesällä NRJ:ltä. Lähdin mulle tosi rakkaasta työpaikasta, jossa olin oppinut paljon paitsi radiosta ja mediasta ylipäätään, myös itsestäni ja ihmisistä ympärilläni. Paikasta, jossa kasvoin kuuden vuoden aikana noviisista radioammattilaiseksi. Paikasta, jossa tutustuin huikeisiin tyyppeihin, sain elämääni upeita ihmisiä ja ystäviä, mutta takuulla myös vihamiehiä. Lähdin varovasti, jännittäen, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

unnamed-9

Kun suljin oven viimeisen kerran, kalenterini oli tyhjää täynnä. Elokuun ylle oli vedetty raksit – tuon kuun viettäisin Perussa vuorilla kiipeillen, Huippujengiä kuvaten – mutta muusta en tiennyt. Jännitti, pelottikin. Samaan aikaan hihkuin intoa: ”Nyt voisin tehdä mitä tahansa”.

Vasta muutama kuukausi on kulunut, ja jo nyt eteeni on tullut upeita juttuja. Yksi niistä julkistettiin tänään. Oon tosi onnellinen, että saan juontaa AVAlla ensi keväänä nähtävän Suomen Ihanimmat Häät -ohjelman. Suurin toiveeni vakkariduunista lähdettyäni oli, että kehittyisin ja kasvaisin lisää, oppisin uutta. Ohjelman tekeminen (Juu, kaikki on jo kuvattu. Nyt vain jännitän tuloksia!) on ollut konkreettinen askel siihen.

mustis

Ette uskokaan, miten kiva on ollut ottaa askel uuteen. Toivon koko sydämestäni, että vastaani tulee muitakin näin siistejä työprojekteja. Ja sen eteen aion myös tehdä töitä. Sillä tapaa leppoisasti, vähän mukavampaan tahtiin, mutta päämäärätietoisesti.

nimmari

ps. Ensi kevään Maikkarin ohjelmisto on muuten aika huima. Tsekkaahan ehdittyäsi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *