Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Hyvä Flow (Festival)

Hyvä flow päällä, vaikkei viikonlopun vaatteista ei vielä ole tietoakaan. Flow festarihan on tietääkseni ainoa festari, jota varten ihmiset alkavat miettiä pukeutumistaan jo viikkoja aiemmin. Yleensä festareilla ollaan vähän sinne päin, paidan reunus kaljassa ja halvat aurinkolasit riekaleina. Onkohan musta tullut vanha, kun en ole vielä alkanut hermoilla pukeutumisestani. Vai tuleeko viime hetken stressi torstai-iltana juuri ennen festareita? No okei, tää kävi mulla ihan ohimennen mielessä maanantai-iltana. Mutta ajattelin, että kaappi on kuitenkin täynnä ryysyjä ja lopulta valitsen jonkin vakkareistani; mokkahapsuhameen, nahkahousut tai Halon pikkuruiset silkkisortsit. Paikoissa, joissa tietää kaikkien näyttävän superhyvältä, kannattaa pukeutua niin, että olo on itsevarma. Silloin on kauneimmillaan. Jos yritän muuntautua Kallion hipsteriksi, näytän mitä varmimmin naurettavalta ja tunnen oloni mahdottoman epämukavaksi.

20726840_10156438599587542_584566609_oMä niin odotan, odotan, odotan. Odotan noita ihania keikkoja! Odotan iltoja ystävien kanssa. Odotan jopa sunnuntaita, kun pienessä darrahuurussa kävellään ympäri aluetta metsästäen parhaaksi testattuja safkoja. Odotan uusia artistilöytöjä, joita tuolta tekee aina. Pelaan tietty varman päälle, ja sanon ääneen odottavani eniten The XX:n, Beth Ditton ja Alman keikkoja. Varmat suosikit, ne keikat, jotka ainakin pitää ehdottomasti nähdä.

20707392_10156438599672542_852320992_oMutta jos totta puhutaan, siellä on pitkä lista artisteja, joista odotan tulevan mun uusia suosikkeja: Danny Brown, Sampha, The Afgan Whips, Satellite Stories ja Moderat. Lisäksi haluan nähdä ainakin Ryan Adamsin ja Gasellit. Siis ainakin ainakin. Hitsi, lista on jäätävän pitkä. Ja mitä enemmän tutkailen kattausta, sitä enemmän löydän keikkoja, jotka haluan nähdä ja kuulla!

Mä oon käyttänyt tuntitolkulla aikaa taas tähän. Mullahan on tapana valmistautua ja organisoitua vuosi toisensa jälkeen samalla tapaa kuin Stokkan Huilluille Päiville. Käytän tunteja aikaa järkähtämättömän aikataulusuunnitelman tekoon ja merkitsen hulluttelua varten myös muutamia plan B –vaihtoehtoja, jos mieli alkaa kuplia festaripäivänä uuteen suuntaan. Suunnitelma se olla pitää.

20727271_10156438599512542_1665301561_oToivottavasti viikonloppuna törmätään!

nimmari

2 ylintä kuvaa: Flow Festival / Samuli Pentti
Alin kuva: Flow Festival / Sami Heiskanen

Kommentit (1)

  1. emelina

    Ei missään nimessä ole ainoa,johon pukeutumista mietitään…jep jep,eihän kaikki kaikkea voi tietää….mutta esim Tuska -festivaalista oli ainakin vielä n. 10v sitten ketju eräällä foorumilla, jossa naiset miettivät mitä päälle ensi vuoden festarille, jotenkin luulisin että Coachellaajiakin hieman kiinnostaa suunnitella, sekä myös Wave-Gotik -Treffenin viktoriaanisiin teatterifantasiapukuihin pukeutuneita….jne jne

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *