Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Hjalliksen kanssa kuin kaksi marjaa

Kyllä tämä työ saa mua ihmeellisiin tilanteisiin. Tällä kertaa napotettiin Hjalliksen kanssa vierekkäin kuin kaksi marjaa. En ole ihan varma, kumpi on mustikka ja kumpi mansikka. Olen toki tavannut herran useasti aiemminkin, mutta mietin, että miten malttamattomana ja äkkipikaisena pidetty mies jaksaa istua aloillaan ja keskustella rauhassa kokonaisen tunnin. No jaksoi ja vielä hyvinkin.

thumb_IMG_2398_1024

Mutta onhan hän malttamaton. Ehti jo tokaisemaan tiukkaan sävyyn ennen haastattelua: ”Milloin aloitetaan, alas tulla jo”. Mua vähän nauratti.

Mutta kyllä hänestä tarinoita irtosi. Kuultiin purjehdusmatkoista, niistä hetkistä kun kuolemaa on katsottu silmiin. Kuultiin Hjalliksen lapsuudesta, miten Spedet sun muut julkimot ovat pyörineet kotona. Kuultiin naistenmiehenmaineesta. Ja vaikka Hjallis ei mikään herkistelijä olekaan, kyllä hänkin lopuksi pehmeni. Minua riipaisi sydämestä, kun hän kertoi poikiensa joutuneen ja joutuvan edelleen kiusatuksi sen vuoksi, että vanhemmat ovat ketä ovat.

Kuuntelppas täältä. Hjallis puhuu totuttuun tapaan suoraan. Mutta paljastettakoon sen verran, että hänestä löytyy myös hyvin leppoinen ja nauravainenkin puoli.

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *