Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Hengitä!

Hengitä, hyvä nainen, hengitä. Tuon ohjeen olen kuullut parikin kertaa viisaammiltani. Sopii melko lailla tilanteeseen kuin tilanteeseen ja on vielä suhteellisen helppo noudattaakin. Voi olla, että mulla on joskus ihan hippiriikkisen taipumusta stressata asioista. Jälkiviisaana voi myös todeta, ett 99%:a stressaamisesta on on ollut turhaa ja se on auttanut asioita 0%:ssa tapauksista… Hengittäminen sen sijaan auttaa aina – kaikkeen.

IMG_4696

Meitä kokoontui joukkio naisia hengittelemään aamun starttiin Roots Helsingin i-ha-niin tiloihin Peak Performancen kutsumina. Sisään ja ulos, sisään ja ulos. Miten sen välillä unohtaakin kaikessa kiireessä. Nykyisin teen joka ilta muutaman minuutin hengitysharjoituksia. Se rauhoittaa. Ja hulinavilinäpäivinä vaikka taksilla paikasta toiseen suhatessa voi laittaa silmät kiinni ja hengitellä hetken ihan rauhassa. Saa kuskikin ihmeteltävää, kun syvät huokaukset suhisevat autossa.

Viisi vuotta takaperin olisin nauranut joogatunnille. ”Treeniäkö muka? Ja pyh!” Nyt se on mielestäni suurinpiirtein parasta, mitä itsensä hyväksi voi tehdä. Vakaa tavoitteeni olisi käydä tunneilla vähän useamminkin. Nyt olen ehtinyt vasta muutaman kerran tän vuoden puolella.

Tähän aamuun kiteytyikin oikeastaan kaikki se, mitä naistenpäivään (oikeastaan ihan jokaiseen päivään) tarvitaan. Joukko hienoja naisia (meistä jokaikinen on omalla tavallaan sellainen), vähän nautintoa, rentoutusta, hengittelyä ja herkkuja. Simple as that.

rootshelsinkijooga9-kopio

DSC_4636-2

DSC_4620

DSC_4601

DSC_4654

DSC_4595    DSC_4647

Mun joogaseurana vieressä puhisi erityisen ihana nainen. Löydettiin Aamukahvilla-Henriikan kanssa toisemme aikanaan samasta juoksuryhmästä. Sittemmin ei olla juuri yhteisiä lenkkejä tehty, mutta kaikkea muuta mahdollista kylläkin.

thumb_P3066354_1024Ai niin. Mä olen ollut puolisen vuotta maidottomalla yliherkkyystuomion saatuani. Oli suklaafriikille aika kova paikka, voin kertoa. Olen siis joutunut opettelemaan raakakakkujen syöntiä ja oppinutkin vähän, ylläripylläri. Onneksi noita kaiken maailman vegemestoja ja -herkkuja on nykyään enemmänkin. Tämä Roots oli ehdottomasti yksi parhaista.

rootshelsinkijooga2-kopio

rootshelsinkijooga3-kopio

rootshelsinkijooga4-kopio

rootshelsinkijooga-kopio

Ihanaa naistenpäivää hyvät beibet! <3

nimmari

Kuvatkin olivat ihanien naisten nappaamia. Kiitos Sara ja Henska.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *