Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Heippa Suomi!

Heippa hetkeksi Suomi. Mä lähden nyt reissuun. En oo koskaan ollut näin kauan poissa ja mua jännittää. Olen kuitenkin toteuttamassa yhtä isoa unelmaani ja olen innosta piukeana ja onnesta soikeana. Otan nyt lentsikassa heti skumppaa ja kippistää tulevalle reissulleni. Seuraavat 5 viikkoa mä vietän Australiassa!

27018301_10156957617557542_1654392118_oMua jännittää eniten hämähäkit, käärmeet, skorpionit ja muut vaaralliset öllimöllit ja tietenkin se, saanko aussiaksentista mitään selvää. Vähemmän jännittäviä asioita taas on aika pitkä lista ja tuolle listalle kuuluu mm. huoli siitä, miten osaan grillata reissussa (tuntuu, että aussit grillaavat kaikkialla), enhän pala ja mistä löydän hetimiten pre-paid-liittymän. Jännittää myös, imaiseeko ensimmäinen pankkiautomaatti mun kortin, kuinka monta kertaa eksyn Sydneyssä ja miten mä löydän Brisbanen lentoasemalta sen oikean bussipysäkin.

Tietenkin mä mietin myös, varasinko liian monta langattoman netin ulottumattomissa olevaa yömestaa, oliko typerää jättää loppureissun majoitus ja lennot kokonaan varaamatta, unohdinko ottaa jonkin tärkeän rokotuksen ja mitä mä teen, jos mulle tulee reissussa ihan karmea ripuli.

26937818_10156948286857542_531061013_oEniten mun päässä kuitenkin pyörii se jännittävän kutkuttava odotus, että mitä tuleva kuukausi tuo tullessaan. En melkein malttaisi odottaa, millaisia ajatuksia mussa herää ja mitä juttuja ja keitä ihmisiä mä siellä reissussa mietin. Tuntuu jo nyt etukäteen huojentavalta saada elämän isot palikat järjestykseen. Mä tiedän kokemuksesta, että kaukaa näkee lähelle (ja kaikki muut vanhat, kuluneet ja niin paikkaansapitävät kliseet). Tiedän myös, että asiat järjestyvät välimatkan päästä paikoilleen ihan itsestään.

Sitä mä taas en tiedä, että miltä tuntuu olla noin kauan pois ja itsekseen. Ihan mahtavaa saada pian tietää itsestään jotain ihan uutta!

En oikein osaa luvata, päivitänkö reissustani blogia vai en. En tiedä, kirjoitanko, luenko vai möllötänkö rannalla. En tiedä, menenkö sukelluskurssille tai lähdenkö luonnopuistoon, mutta tiedän että aion tehdä juuri niitä asioita, joita mieli tekee. Tai olla tekemättä yhtään mitään, jos se tuntuu paremmalta ajatukselta. Sen mä lupaan, että tulen leijailemaan raportoimaan somessa reissusta. Instasta mut löytää @tuijapehkonen.

27016985_10156948299797542_332995918_oHuih! Pidäthän mulle peukkuja!

nimmari

Kommentit (4)

 1. Paksi

  Mahtavaa reissua Tuija! Nauti!! Ihan huippua kun ei yhtään tartte kuunnella mitä matkakaveri haluu tai ei haluu tehdä 😀 Varmasti seuraan matkakuulumisiasi 🙂

  • Tuija Pehkonen

   Kiitos paljon. 🙂 Matkakuulumisia on tullut päiviteltyä lähinnä instastoryn puolelle. Mutta taidan viimein kirjoitella tännekin.

   Tsemppiä Suomen talveen!
   Tuija

 2. katariina

  Huisiaa! Nauti reissusta! <3

 3. Myy

  Löytää sut kyllä.Katsoi mitä tahansa ohjelmaa tai katsoi kenen vaan instakuvia,aina keskellä on Tuija Pehkonen.
  Uteliaisuudesta kurkkasin blogiasi,koska en tiedä kuka olet,ja mistä kuuluisa.
  Kiva blogi ja mukavaa reissua!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *