Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Häähuumaa

Vikoja viedään Suomen ihanimpien häiden osalta! Taitaa olla kaksi jaksoa jäljellä.Muistahan avata töllö tänään ysiltä ja kanavana siis AVA. Totta kai tulevan kesän morsiamet saavat ihania vinkkejä, mutta kyllä mä ainakin uppoudun välillä häähumuun, vaikkei nämä suunnitelmat omalta kohdalta juuri nyt ajankohtaisia olekaan. Eikös melkein jokainen (nainen) kuitenkin haaveile ja vähän suunnittelekin unelmiensa hääpäivää jo suht ennakkoon?! Pitäähän sitä varautua.

IMG_2897Ja on tässä vuosien varrella omatkin haaveet ja prinsessaunelmat ehtineet vaihtua. Silti haluan ajatella, että jos joskus, niin hääpäivänä sitä saa toteuttaa niitä jokaisen pikkutytön unelmia. Mä muistan vuosia sitten hehkuttaneeni, kuinka häissäni tulisi olemaan 13 kakkua (ainakin suklaa- ja juustokakku) ja valtava, koko pöydän kokoinen laari käsintehtyjä suklaakonvehteja. Ajattelin, että haluan paikalle paljon väkeä ja hulppeat puitteet pöytiintarjoiltuine illallisineen ja vapaine kaatoineen. Minä kantaisin jonkun suosikkisuunnittelijani huippuluomusta ja jokainen yksityiskohta olisi tarkoin harkittu.

IMG_3084IMG_2819Ehkä tässä vuosien varrella ajatukset ovat vähän kuitenkin laskeutuneet. Nyt ajattelen, että kunhan häihin saisi sen parhaan mahdollisen porukan sitten joskus kasaan ja mielellään hyvät sakfat ja juomat kauniissa miljöössä. Se riittäisi. Ja kuten ohjelmaa tehdessäkin yhdessä hääraadin kanssa totesimme: Tärkeintä lopulta on kuitenkin se tunnelma – niin kliseistä kuin se onkin. Ja sitähän ei voi rahalla tai huippeilla tarjoiluilla ostaa.

Ihanaa pääsiäislomaa ja töllönkatseluhetkiä. Nyt voi viettää telkkarin ja Netflixin äärellä luvan kanssa useamman tunnin!

nimmari

Kuvat napsittu siis Suomen Ihanimpien Häiden kuvaushulinassa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *