Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Gaalan- ja kiireenhuuruinen syksy

Apua, miten viime viikot ovat menneet sumussa. Varoittelinkin, että mulla on edessä aikamoiset hulabalooviikot. No olihan ne. Kolmisen viikkoa ilman vapaapäivän hitustakaan. Voin kertoa, että vähän jo odottelen tulevaa lököviikonloppua! Onneksi sitä aina välillä jaksaa rutistaa, kun tietää, ettei se ole pysyvää. Mä ehdin varata kaiken hulinan keskellä itselleni viikon loman Krabille. Suuntaan sinne suoraan viimeisen työpäivän jälkeen joulukuussa itsekseni, enkä aio tehdä muuta kuin makoilla.

thumb_IMG_3249_1024

Ja huomisen jälkeen työputkikin vähän helpottaa. Ehdin toivottavasti tehdä taas kaikkia muitakin rakastamiani asioita, lenkkeillä, kuntosaleilla, lukea, kirjoittaa. Ehkä leivon pitkästä aikaa.

Mutta näihinkin viikkoihin on mahtunut aikataulukaaoksen lisäksi ihania, kimmeltäviä hetkiä. Syksyn Ellegaalaa juhlistettiin Wanhalla viime viikolla. Tätä oltiin odotettu ja tätä myös tarvittiin. Ihanaa, miten kaikki olivat panostaneet ja tälläytyneet ihan vimosen päälle. Minäkin tunsin itseni prinsessaksi valmistautuessani Lumenen kutsumana Kämpin Mannerheim-sviitissä. Jestas, se ei muuten pääty koskaan. Huonetta seurasi huone ja seuraava huone ja taas seuraava. Yöpyminen tuolla ei taida mun budjetilla koskaan olla mahdollista, joten yritin painaa jokaisen yksityiskohdan mieleeni viimeistä piirua myöten.

Ai niin ja gaala-asu. Se oli Muurimäen Teemun käsialaa. Hän on supermies. Kyllä ihmiselle välillä tekee hyvää tälläytyä pienintä yksityiskohtaa myöten.

thumb_IMG_3228_1024

Kimmellystä viikkoon!

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *