Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Eva Wahlström

Kaikki ennakkoluulot ja jännitykset riisuttiin siinä vaiheessa, kun Eva Wahlström kaappasi minut kunnon karhuhalaukseen, kun yritin muodollisesti ojentaa kättäni esitelläkseni itseni. Tai viimeistään siinä vaiheessa, kun hän taputti reisiään: ”Istahda siihen kuvaa varten”. No mähän istahdin.

thumb_Tuija-ja-Eva-4_1024

thumb_Tuija-ja-Eva-1_1024

Eva ei ole facebookissa, koska vihaa somea ja selfieitä. Hän ei ole enää myöskään naistenlehdissä, koska karsastaa itsensä esilletuomista, vaikka lajin ja faniensa hyväksi kuulemma haluaakin antaa jotain vastineeksi. Eva kertoo tarinansa niin kouriintuntuvasti, että juteltuamme hänen rankasta sairastumisjaksostaan, en meinaa pystyä jatkamaan haastattua eteenpäin. Kuuntelen nauliintuneena ja ahdistuneena, missä kivuissa nainen on elänyt vuosikaudet ja miten hän on siitä nostanut itsensä maailmanmestariksi. Kun Eva kuvailee, mitä hänen päässään nyrkkeilykehässä tapahtuu, voin melkein kuvitella olevani itse kehässä. Tämä nainen on ihan mieletön.

Olen tosi onnellinen, että Eva päätyi tulemaan haastatteluuni. Hän ei vuosikausiin ole juuri haastatteluja jaellut, mikä ei ainakaan laske hänen arvostustaan. Ja tunnin keskustelun jälkeen olen entistä vakuuttuneempi, että kyseessä on supernainen. Lempeä, kiltti, avoin, hymyilevä ja vahva. Eikä lainkaan pelottava.

Kuuntele haastis täältä. Varoitan, että tunneskaalassa liikutaan tunnin aikana ihan laidasta laitaan. Mutta kyllä mä tän jälkeen olin tosi vaikuttunut. Hymyilin loppuillan.

nimmari

Kommentit (2)

 1. Anni

  Olipas ihana haastattelu! Eva on ehdottomasti yksi mun suurimmista esikuvista, joten oli ihan huippua että hän oli sun vieraana 🙂

  • Tuija Pehkonen

   Kiitoskiitos! 🙂 Tää oli mustakin ihan ihana haastis!

   Tuija

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *