Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Ensimmäinen selfie

Oikestaan mun piti tänään pysytellä poissa täältä, mutten malttanutkaan. Halusin vain tulla jakamaan kanssanne tän ihanan hetken. Tässä napataan Irina Björklundin eka selfie ikinä. Häntä piti vähän houkutella, sillä ihan oikeasti vaikutti siltä, että nainen himppasen pelkäisi edes koskettaa puhelinta. Hän hypähti kauhuissaan vähän kauemmaksi kosketettuaan näyttöä. Meitä molempia ja myös kuvaajaa nauratti niin pirkuleesti.

Melkein tunsin  piston rinnassani, kun mietin montako tuhatta selfietä on itse tullut elämän varrella napattua tai kuinka paljon aikaa viikossa tulee vietettyä somettaen… Miettikääpäs 5 vuotta taaksepäin. Tiedettiinkö me silloin edes, mikä selfie on?

tuija_irina_selfie

17761628_10155942954877542_723255423_o

On jotenkin aika raikasta, että vielä 2017 täällä tallailee tyyppejä, jotka eivät ole sosiaalisessa mediassa tai ymmärrä siitä hölkäsen pöläystä. Pysäyttävää oli sekin, että Irina kertoi kännykänräpläystilanteen olevan Suomessa paljon pahempi kuin esimerkiksi Jenkeissä. Niin ja tehtiin me haastiskin tässä ohessa. Se löytyy täältä.

tuija_irina_selfie4

Tsemppiä viikoon! Muistetaas sitten muutakin kuin somettaa!

nimmari

Kommentit (1)

  1. Katriina

    Heippa! Itsekään en ota selfieitä ja olen aina ihmetellyt, miksi ihmiset niitä ottavat. On tietenkin helppoa sanoa selfieiden ottajia narsisteiksi, jotka rakastavat omaa naamaansa niin paljon, että sitä pitää jatkuvasti ihailla ja kerjätä somessa muilta ihmisiltä kehuja…tai jotenkin todistella, että olenpa nyt taas tässä kuvakulmassa kaunis/komea(ihan niin kuin ihmiset eivät jo livenä tietäisi minkä näköinen ihminen on). Mutta, mutta..en oikeasti halua uskoa, että ihmiset ovat niin pöhköjä 🙂 Kerrohan nyt, mikä on TOTUUS 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *