Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Emma Gaalan tunnelmia

Terkut Emma Gaalasta. Olihan hauskaa. Ihana seurata pukuloistoa ja ilonpitoa ihan läheltä. Tänä vuonna kimmelsi ja säihkyi huolella. Upeita pukuja ja viimeiseen saakka mietiettyjä gaalatyylejä. Ah, saisipa tällä tapaa laittautua useamminkin!

Mä olin paikalla työtehtävissä Sonyn Xperia puhelimen tiimoilta. Yksi Emma Gaalan pääyhteistyökumppaneista siis. Mua hymyilytti, kun sain meiliä työtehtävistä. ”Haluaisitko tulla ottamaan selfieitä puhelimellamme?” No totta kai haluan! Tämä on niin 2016! Siellä mä napsin artisteja ja voittajia hihasta kiinni ja poseerasin heidän kanssa selfieissä. En valita. Ihan hullun hauska ilta. Alla vähän fiilistelyä M5-puhelimella otetuista selfieistä.

Ja myönnän, pyörähdin myös jatkoilla, mutta ihan hetkisen vain! Kotona olin jo ennen kahta, vaikka kiersin snägärin kautta. (Miksi, oi miksi?!)

Ai niin. Ja mun gaalatyyli. Sen taituroi supertaitava Mariela Sarkima (joka yllytti mut laittamaan maailman pinkeintä huulipunaa) ja mekko oli Muotikuusta. Tunsin itseni ihan prinsessaksi tuossa mekossa, vaikka detaljina kerrottakoonkin, että täyteenkirjailtu mekko painoi tonnin!

IMG_20160311_203137

thumb_DSC_0016_1024

thumb_DSC_0020_1024

thumb_DSC_0023_1024

thumb_DSC_0031_1024

thumb_DSC_0036_1024

Ihanaa sunnuntaita tyypit. Illalla luvassa toinen jakso Huippujengiä!

nimmari

Kommentit (2)

 1. Marta

  Tää mekko on niin huikee ja sinä niin kaunis! Upea kokonaisuus!!

  • Tuija Pehkonen

   Ihan mun lempparimekko! 🙂 Kiitos!

   Tuija

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *