Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Elastinen

Pienenä hän soitti kitaraa ja myöhemmin break dancesta tuli iso osa elämää. Itä-Helsingissä varttunut kaveri, joka tapasi teininä, viidentoista kieppeillä Henkan, tutummin Iso H:n. Loput me tiedämmekin. Tuli Stokcholm-Helsinki, Voittamaton, Kellareiden kasvatit. Tuli kultalevyjä ja suomiräpin nousu. Ja pudotus.

thumb_Ela-ja-Tuija-2_1024

Vuonna 2003 huippu oli takana ja levy-yhtiöt alkoivat heivata räppäreitä pellolle. Siihen saumaan syntyi Rähinä Records. Ja taas – tiedätte kyllä, miten siinä kävi.

Historiaa tämä herra on siis kirjoittanut useaankin otteeseen. Kimmo Laihon tarinoita vuosituhanneen vaihteen Suomesta ja suomiräpin noususta voisi kuunnella enemmänkin. Samoin parikymppisestä toimarista, joka ei tiennyt bisnesmaailmasta oikeastaan mitään. Nostalginen olo tuli itsellekin näitä kuunnellessa. Aikamoisen matkan herra on tehnyt, eikä voi kuin nostaa hattua. Itseluottamusta ei ole puuttunut.

Tuija-ja-Ela

Tuija-ja-Ela-5

Tuija-ja-Ela-6

Elastinen kävi turinoimassa tunnin verran. Tuttuun tapaan aika loppui taas kerran kesken. Täältä voit kuunnella, mihin saakka ehdittiin.

Ai niin, ja 21.5. Elastinen faet. show valtaa Hartwall Arenan, mutta tutuksihan tuo paikka tuli Elalle jo viime lokakuussa, kahdenkin keikan tiimoilta.

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *