Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Das Dinner

Vuotuinen, toivottavasti pian jo perinteeksi muodostuva adidas-perheen dinneri, das dinner järjestettiin taas. Kaikilla on kivaa, kun saa laittaan päälleen jotain rentoa (valtaosalla lenkkarit, mistä itse olin muutaman muun pahamaineisen kanssa poikkeus), hyvää musaa, loistavaa ruokaa ja vähän puuhastelua. Siinäpä se olikin, resepti onnistuneeseen iltaan. Tai ehkä sittenkin se kaikista tärkein on hyvä ja rento porukka – se tekee illan. Kenenkään ei tarvitse yrittää tehdä vaikutusta, vältellä ikäviä tyyppejä, huolehtia alipukeutumista, vaan saa ihan vain ottaa rennosti ja tutustua uusiin ihmisiin samalla, kun vaihtaa vanhojen kanssa kuulumisia.

Adidas_DD_HAJ_4484

Adidas_DD_HAJ_4187

Ennen kuin päästiin käsiksi Akseli Herlevin loihtimaan välimerelliseen illalliseen oli tehtävänämme etukäteen jaotelluissa ryhmissä taiteillä adidas-henkienen taideteos. Välineinä muutama pallo, liimaa, mattoveitsi, pahvia. Parikymmentä vuotta sitten homma olisi varmasti sujunut paljon helpommin.Pikku-Tuija sisälläni kuitenkin hirnui innosta. Jokaisen on syytä säilyttää vähän lapsenmielisyyttään. Noh, valmista tuli, vaikkei voittoa napsahtanutkaan ”adidas-universumi” -teoksellemme. Voiton vei paljon veikeämpi ja rehellisesti sanottuna hienompi oranssinpuhuva örkki.

Adidas_DD_HAJ_4623

Adidas_DD_HAJ_4427

Adidas_DD_HAJ_4319

Adidas_DD_HAJ_4269

Nämä on niitä iltoja, kun voi vain todeta: ”Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa…” Tätä lisää perinteisten kokkareiden ja pönötystilaisuuksien sijaan!

Adidas_DD_HAJ_4615

Adidas_DD_HAJ_4501

Adidas_DD_HAJ_4497

Adidas_DD_HAJ_4489

Adidas_DD_HAJ_4486

Adidas_DD_HAJ_4470

Niin ja syy viimeaikojen hiljaiselooni on tässä: Vietin pääsiäisen Prahassa ja hotellimme ”ensiluokkainen wifi-yhteys” ei ollut ihan sitä, mitä etukäteen kuvittelin. Koska hotellissa tai oikeastaan koko reissussa ei ollut muuta valittamista, päätin vetää mutinat mahaani ja nauttia. Kuvia ehtii latailla sitten myöhemminkin. Esimerkiksi nyt, puolilta öin purkamattomien matkalaukkujen keskellä. Kuvamatskua tulee pian!

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *