Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Chekkonen

Cheek, Chekkonen, Jehu, Jare Henrik Tiihonen, mitänäitänyton. Ei nimi miestä pahenna, jos ei mies nimeä. Tosin lähes jokainen tämän herran viime aikoina tekemä haastis on alkanut toimittajan kysymyksellä: ”Puhunko nyt Jarelle vai Cheekille?”

thumb_Tuija-ja-Cheek-3_1024

Kaikki tuo nimihämmennys sai alkunsa tietenkin kirjasta, jonka Cheek julkaisi aiemmin tänä vuonna. ”JHT – Musta lammas” julkaistiin hirmuotsikoiden kera, kuten miehen tyyliin kuuluu. Tästä mä muun muassa häneltä kysäisin, että onko enää edes ylipäätään mahdollista tehdä mitään pienesti? Selvittelin myös, onko rehellisen ja avoimen teoksen myötä mikään muuttunut? Onko Cheekin tuoma taakka pudonnut Jare Henrik Tiihosen harteilta?

Yksi asia miehessä on muuttunut, se on varmaa. Rentous näkyy kilometrien päähän, eli jotain on tapahtunut, painolasti harteilta tippunut.

Käsittämätöntähän se on tällaiselle tavantalliaiselle edes yrittää ymmärtää, millaista on elämä Cheekin saappaissa. Yritin kuitenkin selvitellä sitä – ainakin himppusen. Koko Jaren haastattelun voi kuunnella kokonaisuudessaan täältä. Kuuntele nyt hyvä ihminen.

nimmari

Ps. Ensi viikolla artistiputki katkeaa ja vieraaksi astelee Puotilan Jukka! Muutoinkin huimia vieraita jäljellä tälle vuodelle. Mm. Jutta Gustafsberg, Huutokauppakeisari ja Chisu ovat tulossa vierastelemaan. Jeshjesh!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *