Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Burnoutia vai nautiskelua?

Mua nauratti ääneen, kun kaverini kommentoi mun instagram-kuvaa: ”Tyyppi pukeutuu joka päivä iltapukuihin #glamourpehkonen”. Ei se taida olla ihan koko totuus tai lähellekään, mutta hästägi saattaa kyllä jäädä käyttöön pahojen päivien varalle. Aika kaaosmaiselta ja pukujentäyteiseltä mun elo varmaan viime viikkoina on vaikuttanut. Kuvauksista toiseen ja ryminällä eteenpäin. Gaala sinne ja toinen tänne.

Olen sen verran topakasti huudellut kiirettä ja hässäkkää, että se ei varmaan ole jäänyt keneltäkään huomaamatta. Vähän hävettää ihan. Kaikillahan tässä on omat härdellinsä. Todettakoon kuitenkin, että kun painaa töitä oikein urakalla, vapaa viikonloppu maistuu entistäkin paremmalta.

thumb_IMG_2905_1024

Eilen vietettiin tyttöjen iltaa sushin ja shampanjan kera. Kokoonnuttiin Annin kanssa Niskasen Katrin putiikkiin ”ihan vain pikaiselle” näkeilylle. Siinä me sitten istuttiin ja naurettiin seiskasta melkein puolille öin. Ilmeet olivat varmasti näkemisen arvoiset, kun joku kysyi kelloa ekan kerran klo 23.20. Tämä tapaaminen tuli siis . Muutamat juorut oli jääneet päivittämättä. Ja arvaa vaan, tarttuiko mukaan parin lasillisen jälkeen myös kaikenmoisia Niskasen ihanuuksia… Niistä lisää myöhemmin.

Tänään suuntaan rakkaan ystäväporukan, Rytmimunan kanssa dinneröimään ja huomisen sunnuntain aion ihan vain olla ja katsella Netflixiä. Käydä sekä salilla, että lenkillä ja lukea rästiin jääneet naistenlehdet.

thumb_IMG_2849_1024

Kärsiiköhän kukaan muu muten samasta pelkosyndroomasta kuin minä? Heti samaan saumaan, kun on ehtinyt toteamaan, että ”kiirettä riittää ja juu, hienosti on töitä ollut”, iskee perisuomalainen pelko siitä, josko ne huomenna jo loppuvatkin! Ei täällä kannata ylpeillä tai koreilla. Vapaapäivistäkin pitäisi tuntea vähän huonoa oloa. Nöyrästi vaan eteenpäin ja lisää burnoutin-huuruisia päiviä. Välillä toivoisin voivani vapautua noista peloista ja nauttia siitä, että työrintamalla asiat juuri nyt ovat hyvin. Eihän siitä tulevasta kukaan koskaan tiedä kuitenkaan mitään.

thumb_IMG_2845_1024

thumb_IMG_3083_1024

Ainakin nyt aion hengitellä, elää hetken kerrallaan ja nauttia vapaapäivistä. Ja siitä, että ympärilläni on niin upeita tyyppejä! Viikonlopun viettoon, mars! Lähden kaupungille haahuilemaan ja katselemaan ekoja joulujuttuja! Aika jo on, kyllä!

nimmari

Kuvat on napattu sen kiireen ja hässäkän keskeltä kuvauksista. Mukana Minkkisen Sami, Eevi Teittinen, rakkaustohtori Emilia ja Teemu Muurimäki. Oli meillä kaiken kiireen ja väsymyksen keskellä myös ihan superhauskaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *