Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Antti Tuisku

Odotin sinistä pehkoa, mutta irokeesintapainen olikin kirkkaan liila. Tietenkin, koska tämä jäbä on viimeaikoina muutenkin osannut yllättää. Viime vuonna julkaistiin En kommentoi -albumi ja se tuntui olevan vasta alkusoittoa. Äskettäin tuli Tuiskun ja Seppälän yhteistyömallisto, ensi viikolla on Hartwall Areenan konsertit. Hengästyttää vähän Tuiskun puolesta.

Vaikka kyllä mies tuntuu ottaneen opiksi ja todella mietiskelleen asioita vuosien saatossa. Antti on avautunut omasta itsekkyydestään, menestykseen kiinnijäämisestä ja muista artistin ammattiin liittyvistä haasteistaan jo aiemmin. Kyllä mä silti olisin voinut kuunnella tän jampan turinointia enemmänkin. Eihän me päästy edes alkuun. Jossain vaiheessa totesinkin, että minun on syytä heittää kuusisivuinen käsikirjoitukseni mäkeen, mihin Antti vain nauroi. Käsikirjoituksessa tämän herran kanssa ei kuitenkaan koskaan ole pysyttykään.

thumb_Tuija-ja-Tuisku-EI-AREENAAN_1024

Mut kyllä mä laitoin myös miehen koville ja tenttasin esimerkiksi hänen taannoisista kommenteistaan Anna-lehdessä. Antti nimittäin totesi, ettei kukaan ihminen ole hänen elämässään musiikkia tärkeämpää. Jäin tuohtuneena miettimään tätä ajatusta. Miten itsekkäältä tuntuisi todeta, ettei kukaan ihminen ole työtäni tärkeämpää? Saati kuulla tuo jonkun läheisen suusta. Onko artistit, urheilijat ja muut ”tähdet” sillä tapaa erityisasemassa, että heidän työnsä on mukamas niin ainutlaatuista, että se oikeuttaa tökeröihin kommentteihin tai arvomaailman vääristymään? Noh, asiahan ei tietenkään ihan näin ole. Ei varsinkaan Antin kohdalla. Hän on ihan supersymppis ja lämmin ihminen oikeastikin.

Vastaus tähän ja muun muassa syy siihen, miksi Tuiskun kyyneleet alkoivat virrata kesken haastattelun ovat kuunneltavissa kokonaisuudessaan täältä.

Areenalla toivottavasti nähdään!

nimmari

Kommentit (2)

  1. Espe

    Haastattelu meni Tuiskun käsikirjoituksen mukaan. Mitään kriittistä tai haastavaa ei kysytty. Eikä sitä, mitä kaikki miettii eli miksi hän on edelleen kaapissa? Kun se jää, koko Tuiskun elämä on loppupelissä vain fasadi, kuori, kulissi. Tuisku on suomalaisen homokulttuurin surullinen kaappitarina.

  2. Tuija Pehkonen

    Kiitos palautteestai Espe.
    En oikeastaan ole koskaan nähnyt tärkeäksi kysyä vierailtani heidän seksuaalisesta suuntautumisestaan tai parisuhdestatuksestaan. Antti ei tehnyt poikkeusta tässä. Eivät nämä asiat juuri kenenkään kohdalla julkisuuteen kuulukaan. Varsinkaan tapauksissa, joissa ihminen ei niistä itse ala kertoa.

    Tuija

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *