Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Antti Reini

Reinin Antti oli yksi niistä tyypeistä, joita haastattelin ihan ensimmäisinä NRJ:llä omaa ohjelmaa aloitellessani. Muistan tilanteen kuin eilisen. Jännitin ihan hurjasti. Hankalana haastateltavana tunnettu miekkonen oli lupautunut haastikseeni, ja silloinen Aamupoika-Anssi huudahti heti hänen saavuttuaan jotain tökeröä. Posket punaisina hehkuen astelin Reinin kanssa studioon ja mietin omaa pienuuttani ja kokemattomuuttani. Miten ihmeessä tällaisissa tilanteissa toimitaan? Miten vaikuttaiasin ammattilaiselta?

Tuija-Ja-Antti-Reini2

Noita asioitahan ei juuri lopulta tarvinnut miettiä. Keskustelu alkoi soljua kuin itsestään ja muistan kuunnelleeni Reinin sanoja ihan nauliintuneena.Kun hän vielä lopuksi kiitti hy-väst-tä haastattelusta, olin ihan myyty.

Sama toistui tänään. Minun kuusi turhaa sivua A4:sia olisi voinut ensimmäisen minuutin jälkeen heittää mäkeen. Tarinat alkoivat tulla itsestään. Antti puhuu viisaita ja hän puhuu paljon. Nyt keskustelussa päästiin sille tasolle, että taisin itsekin oppia jotain ja jäädä tosiaan pohtimaan juttujamme. Ihan uskomaton mies, jolla on uskomattomia tarinoita kerrottavanaan.

Haastiksen pääset kokonaisuudessaan kuuntelemaan Areenasta, täältä.

Tuija-ja-Antti-Reini-3

Muisk.

nimmari

ps. Ensi viikolla Anssi Kela.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *