Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Anssi Kela

Milla hei sun täytyy muuttuu, sun elämältä suunta puuttuu, sä aina tartut tikkuun lyhimpään, se ei johda mihinkään… Millan ja monen muun Kelan hitin sanat on pyörineet päässäni jo useamman päivän. En mä turhaan antanut Anssille uutta lempinimiä, korvamatomestari. Sitä hän todella on.

Ihan käsittämättömän vastaanoton aikanaan saanut ja jo nyt tietynlaista kulttilevyn mainetta nauttiva Nummela-levy ohjaa tietenkin vahvasti käsityksiä Anssista, mutta kyllä miehen uraan mahtuu muutenkin aika paljon puhuttavaa. Harva kotimainen artisti on samaan tapaan nähnyt musiikkimaailman korkeimmat huiput ja toisaalta myös räkäiset pohjakivetykset. Sitä mä arvostan, että Anssi on selvästi pitänyt järjen päässä kaiken tuon myllytyksen keskellä ja myös oppinut noista koukeroista aika paljon.

Tuija-ja-Anssi-3

Vaikka tämänviikkoisessa haastattelussa liikuttiin välillä aika synkissäkin aiheissa, erityisesti kun mies alkoi puhua elämänsä turmiovuodesta 2003, jäi tästä aika kiitollinen olo. Vähän samaan tapaan kuin viime viikon Antti Reinin haastattelun jälkeen mietin nytkin, miten onnekas olen, että saan kuulla kokeneempien ja viisaampien tarinoita, ottaa oppia heistä.

Olen tosi onnellinen tästä ohjelmasarjasta. Toivottavasti se antaa ja opettaa jotain myös sinulle. Ensi keskiviikkona sitten Sunrise Avenuen Samu Haber.

Ja koko haastis löytyy täältä.

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *