Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

On siis kevät!

Miten tässä näin kävi? Eka kvartaali hurahti jo. Yhtäkkiä on huhtikuu, aamulla saa herätä valoon ja kevätaurinko lämmittää jo juoksulenkeillä. Sunnuntaisin tekee mieli lähteä kävelylle, koska luonto näyttää niin upealta heräillessään pikkuhiljaa uuteen kauteen.

hanko1Mieli meinaa jo karata kesään. Mikä ihana rakkauden kesä onkaan tulossa. Ihan se sama, jota odottelin jo viime vuonna ja sitä edellisenä. Kesä on ihmisen parasta aikaa. Joulun lisäksi tietenkin.

Pari viikkoa takaperin kävin Hangossa. Olen ollut siellä ainoastaan kerran aikaisemmin ja en voinut kuin ihastella maisemia. Meri ympärillä ja luonto rauhoittamassa. Mitä sitä muuta ihminen ympärilleen kaipaa. Uusi, viime vuonna avattu Regatta Spa oli ihan mieletön. Harmi, etten tajunnut siellä olevan ihan kunnon kaksvitosen altaan. Minä tyttö se olisin polskuttanut siellä treenit menemään. Nyt tyydyin löllöttelemään porealtaassa. Ei paha vaihtoehto sekään.

hanko3Australian jälkeen olen toivonut, että saisin pitää pienen himppusen siitä rennosta mielentilasta, johon pääsin reissatessa. Hetkittäin se onnistuu. Kiireempinä viikkoina huomaan, että meinaan ajautua siihen vanhaan tuttuun suorittajan stressimoodiin. Baby steps, koetan muistuttaa itseäni. Eiväthän asiat useinkaan kertarysäyksellä muutu. Pikkuhiljaa ja maltilla mä opettelen.

Juuri nyt asiat tuntuvat olevan hyvin. Yrittäjälle mielenrauhaa tuo, että tietää seuraavan työproggiksen ja paraikaa käynnissä olevat ovat mieluisia. Jatkuvasti lisääntyvä valo helpottaa aamu-unisen arkea ja muutenkin elämässä palikat ovat juuri nyt aika kivasti. Ikävä pientä kummipoikaa. Pitäisi siis käydä useammin Tampereella. Ja karmiva matkakuume on vaivannut jo pitkään. Lääke löytyisi, jos kiristäisi lompsaa, mutta hetki pitänee vielä sinnitellä.

hanko2Ihanaa kevättä! Nyt se on täällä!

nimmari

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *