Tuija Pehkonen
Tuija Pehkonen

Säihkettä elämään!

Säihkettä ei koskaan ole elämässä liikaa. Sitä on harvoin edes tarpeeksi. En varsinaisesti ole mikään blingbling-tyttö, mutta nämä kengät nähtyäni harakka minussa heräsi. Kyllä nainen yhdet kimallekengät tarvitsee!

Joka ikinen kerta, kun vetäisen nämä Zanottit jalkaani tulee arjesta pikkuisen juhlaa tai ainakin vähän säikyvämpää. Ja nyt voin kerrankin todeta, että ovat kuin töppöset jalassa. Ihan oikeasti. Jos vielä kerron, että näistä lähti viiskytpinnaa alelaariin ostaessa, niin uskotko?

Eiköhän me jokainen olla samaa mieltä siinä asiassa, ettei kenkiä koskaan ole liikaa – saati riittävästi.

Turhamaista ehkä, mutta ihanaa!

tuija-pehkonen-s-5

Säihkettä viikonloppuun ja sopivasti blingiä!

nimmari

Kommentit (2)

 1. Päivi Tikkanen

  Moi Tuija,
  Relaaminen vaatii opettelua. Kuulun itsekin siihen joukkoon, joka puski kaikkea yhtä aikaa ja päässä oli vielä miljoona muuta juttua, kunnes paloin loppuun. Tuli täyspysähdys. Pimeyden kautta opin kuuntelemaan itseäni ja tuntemuksiani, olemaan itselleni armollinen ja antamaan aikaa.
  Aloin viettää työpäivän, perheenhoidon ja opiskelun lomassa lyhyitä ”kesälomia”. Tein 2-3 tuntia kovasti hommia ja sitten pidin puolen tunnin loman: järjestin paikan kotini yläterassille järvinäkymään ja istuin muhkeassa tuolissani kahvia ja eväitä syöden, kuunnellen lintujen laulua, tuulen huminaa silmät kiinni ja OLIN. Hetkeä ei häirinnyt mikään. Toistin tätä useita kertoja päivässä (2-3) ja tunsin kuinka voimani palautuivat vähitellen. En enää stressannut tekemättömistä töistä vaan olin suvaitsevainen itselleni. Nykyisin olen 54v ja osaan edelleen pitää kiinni siitä mikä on minulle hyväksi. Ikäkin tuo kyllä omaa viisautta tähän asiaan.

  Iloista kesää ja Ihania Rentouttavia hetkiä sinulle!
  Olet aivan ihanan luonnollinen esiintyjä, juontaja ja mitä muuta kaikkea…:)

  • Tuija Pehkonen

   Heips Päivi. Kiitos sun viestistä. Tämmöistähän tää on, opettelua. Tsemppiä sinullekin siihen ja ihanaa kesää! 🙂
   Tuija

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *