Terveelliset herkut
Terveelliset herkut

Vuosi 2016

uusivuosi

20160228_13135820160414_100416

20160927_11474120161118_122349

On aika kiittää vuotta 2016 ja suunnata katseet tulevaan vuoteen. Jälleen kerran tuntuu siltä että vuosi on mennyt melkoisella vauhdilla! Vuosi sinällään piti sisällään monia asioita jotka pysyivät ennallaan, toi se toki mukanaan myös uutta, iloa ja surua sekä monia hienoja juttuja ja mahdollisuuksia. Blogin suhteen loppu vuotta kohden tuntui että olisi kiva kun olisi ehtinyt tekemään ja kirjoittamaan enemmän, sillä aikaa tämän harrastuksen parissa saisi kyllä kulumaan mielin määrin. Kulunut syksy on vain ollut niin kiireinen ettei aikaa yksinkertaisesti ole ollut niin paljon kuin olisin halunnut.

Kesän jälkeen ajatukset olivat välillä myös hieman ristiriitaiset jaksanko jatkaa enää kirjoittamista ja reseptien julkaisuja, näitä ajatuksia varmaan jokainen bloggaaja käy aika ajoin läpi, mutta tässä ollaan vielä ja pidän edelleen kiinni siitä ajatuksesta että tänne ilmestyy reseptejä ja kirjoituksia niin kauan kuin tämä juttu antaa minulle enemmän kuin se ottaa. Suurin kiitos kuitenkin tästä kaikesta kuuluu ihan joka ikiselle silmäparille siellä ruudun toisella puolella! Olette olleet todella armeliaisia lukijoita ja todella asiallista palautetta olen saanut alusta asti, kiitos siitä! Mielelläni luen ajatuksianne, toiveitanne ja kysymyksiänne jatkossakin joten pliis laittakaa niitä tulemaan, aina en niihin kovin nopeasti ehdi vastailemaan mutta teen parhaani!

Tässä vielä omasta mielestäni varsin mielenkiintoisia poimintoja vuoden varrelta, ajatuksia ja hyviä reseptejä jotka eivät ole ehkä nousseet ykköseksi luetuimpien listalla, mutta haluaisin silti nostaa esiin varsin herkullisina vaihtoehtoina. Ihanaa että päivät alkavat vihdoin ja viimein pitenemään ja saadaan myös lisää valoa päiviin! Haikeudella katselin näitä kevään kuvia kun kuviinkin saa niin ihanasti mukaan valoa, tämän ongelman kanssa kun on tullut koko syksy taisteltua! Muutama hassu tunti päivässä on aikaa kuvata kaikkia näitä reseptikuviakin, sillä mielestäni jokaisen ruoka-annokset värit tulevat oikeuksiinsa vain luonnonvalossa! Kevät <3

Tässä vaiheessa iso kiitos sinne ja ensi vuonna jatkuu taas!!!

Reseptejä:

Chia-bataattirieskat

Jauheliha-linssi-bataattisoselaatikko

Kookos-minttusuklaakarkit vadelmasydämellä

Vegaani proteiinisuklaamousse ja marinoidut mansikat

Kvinoa ”riisi”suklaa (vegaani)

Gluteeniton helppo pataleipä

Postauksia:

Pienillä muutoksilla suurin vaikutus!

Tunnesyöminen

Tiina 36v kuka mä oon?

Ruokatrendit

Mindfullness -mitä ja miksi

20160514_195612

20160310_16552320160329_132823

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *