Terveelliset herkut
Terveelliset herkut

Välipalavinkkiä ja Nutisal arvonnan voittaja

Heeeeiii! Se on mun synttäripäivä ja tänään vuosikello pyörähtää taas vuoden eteenpäin ja mittariin tipahti just 37-vuotta. Oon kyllä aidon oikeasti just iloinen siitä että oon tässä ja nyt just tän ikäinen, en sen nuorempi kuin vanhempikaan. Tää on just parasta nyt 🙂 Ei sillä etteikö elettyihin vuosiin ois mahtunut mukaan myös paljon surua ja murhetta ja menetyksiä ja paljon ikäviäkin asioita mutta mun mielestä Eva Wahlström sanoi aika hienosti Maria yökylässä – ohjelmassa, että kuitenkin kaikki semmoset asiat kasvattaa ja tekee meistä sellaisia ihmisiä mitä me ollaan nyt enkä mä niitä sen takia poiskaan vaihtaisi.

Kissa näyttää just siltä, että ihan hirveesti haluaa olla mukana kuvassa 😀

Mun viime viikko on oikeasti mennyt aikamoisen flunssan ja pienen kuumeenkin kourissa, näitä tuntuu olevan aikalailla nyt liikkeellä ja meidänkin perheessä kaikki on saanut vuorollaan sairastaa. Onkin mennyt jo pitemmän aikaa että oon ite säästynyt kaikilta taudeilta, mutta nyt oli sit minunkin vuoro. On ollut hieman haastavaa koittaa levätä ja ottaa rauhallisemmin, mutta sitähän se kroppa nyt just haluaa ja sitä se saamansa pitää, onneks tauti on jo menossa ohi. Kipeenä ollessa on tehnyt mieli oikein ekstraekstra paljon marjoja (erityisesti puolukoita). Oon niitä pistänyt oikeen reilun ”lapiollisen” smoothien ja aamupuuron joukkoon. Ja sit oon täysin hurahtanut näihin kaupan ulkomaan mansikoihin (ei ne nii hyviä oo ku kotimaiset) mutta kun ne jo niin muistuttaa tulevasta kesästä niin maistuu kivalta esimerkiksi kaurajogurtin kanssa, päälle vielä paahdettuja Nutisalin Saladmix betroot sekoitusta niin ompa hyvää!!! Nutisalin uutuuksissahan oli myös Yoghurt Redberries mix mikä on nimenomaan jogurttien ja rahkojen päälle kehitelty sekoitus, mutta itse oon tykännyt myös tuota saladmixiä (noiden ihanien paahdettujen punajuurien takia) käyttää vähän kaikkeen kuten nyt jogurtin kerakin 😀

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille tuli tosi paljon kivoja vinkkejä mihin kaikkeen näitä Nutisalin sekoituksia voikaan käyttää, tekis mieli palkita kaikki, mutta säännöt oli et laatikollinen!!!! lähtee yhdelle onnelliselle ja se on tällä kertaa Marika Järvelä! Sulle on laitettu asiasta sähköpostia, vastaileppas niin saadaan paketti matkaan jei!

 

Tallenna

Kommentit (1)

  1. Signe

    Synttärionnittelut, vielä nuorehkolle naisimmeiselle sinne! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *