Terveelliset herkut
Terveelliset herkut

Terveellisten herkkujen joululahjavinkit!

Oletko innokas joululahjojen ostelija? Allekirjoittanut voisi väittää näin, tosin itse en kyllä juurikaan perusta lahjoista, mutta niitä on kyllä ihana antaa! Tää joulunalus on ollut jotenkin super kiireinen enkä oo ehtinyt vielä kovin paljoa (tai niin paljoa kuin yleensä) suoda ajatuksia tulevalle joululle. On ollut monenmoista asiaa mielen päällä, mutta ehkäpä se ajatus sieltä taas löytyy kun päästään vielä lähemmäksi joulua. Tärkeintähän joulussa kuitenkin on hyvä ruoka, rauha ja kiirettömyys, joulukuusi, kynttilät ja semmoiset asiat jonka kanssa tällä kulutusjuhlalla ei ole mitään tekemistä. Joulu on mun mielestä ennenkaikkea lasten juhla.

20161209_120415

Mutta koska otsikossa lupailin vähän joululahjavinkkejä niin keräilinpä sellaisia itsestä mielenkiintoisia lahjaideoita hieman eri hinta kategorioissa. MInkäslaisia lahjatoiveita sinulla on??

Mukana kulkeva tee/kahvitermosmuki

Teetä ja kahveja juodaan entistä enemmän. Ensi vuoden ruokatrendeihin on ennustettu myös kylmien teejuomien mm. matcha-teen rantautumista entistä laajemmin myös tänne suomenmaalle. Tulevana vuotena teenlehtiä tai matcha-jauheita sekoitellaan myös mehujen sekaan. Laadukas termoskahvimuki tai teepullo jossa voi kuljettaa mukana niin kylmiä tai kuumia juomia sopii trenditietoiselle!

miu-stock-image
Kuva: www.russteas.com

Langattomat kuulokkeet

Tyylikkäät langattomat kuulokkeet on ainakin itsellä ostoslistalla. Urheilevalle tyypille voisi katsoa myös pienempiä sporttikuulokkeita joita on saatavana myös langattomana!

gallery-1445375951-beats-studio-wireless-side-1
Kuva: Beats studio

Hieronta lahjakortti /hemmotteluhoito

Hei onko oikeasti ihanampaa lahjaa kuin kunnon hemmotteluhoito?! Jokainen kaipaa hetken omaa aikaa ja ihana rentoutumishetki on varmasti nappi valinta niin miehelle kuin naiselle.

massage
Kuva: www.razmassage.com/

Harman Kardonin tyylikäs langaton Autra Studio kaiutin

Syksyisellä mökkireissulla näin ensi kertaa tämän kyseisen kaiuttimen ja se oli niin makea, että olen tosissani koittanut löytää itselleni perusteita sen ostamiselle. Johtoviidakkoihin kyllästyneelle tämä toimii erinomaisesti. Kaiuttimessa on myös kaunis valo, eli se toimii myös kauniina katseenvangitsijana. Mitäs sanotte?

Kuva: Harman Kardon
Kuva: Harman Kardon

Makeat sukat!

Tyypille jolla on jo kaikkea: sukat. Niitähän ei koskaan voi olla liikaa? Hauskat kuviot piristävät pimeintäkin päivää. Esimerkiksi Happysocksilta löytyy hieno valikoima värikkäitä sukkia koko perheelle.

20161209_120024
Sukat saatu Happysocksilta blogin kautta. Smoothie bowlissa on tuoretta mangoa, mandariinia, kaura proteiinipuuteria sekä kauramaitoa. Pinnalla mansikoita, vadelmia, cashew-pähkinöitä, amaranttia sekä Bonnen mangososetta.

Samsung Gear S3

Ranteessani on arjessa ollut sen ilmestymisestä saakka Samsungin Gear2 kello enkä olisi voinut olla tyytyväisempi. Kello toimii sykemittarina, siitä voi lukea myös viestit, postit, hälytykset, mistä sovelluksista ikinä haluatkaan saada tietoa suoraan ranteeseesi. Kello toimii myös puhelimena sekä kamerana. Uusi juuri ilmestynyt versio houkuttaa kovin..

img-8565-1472660201-e9ar-column-width-inline
Kuva: www.wareable.com

Syötävät lahjat

Minusta ihania viemisiä joulun alla on myös kaikenlaiset syötävät lahjat, eli jotain itsetehtyä raakasuklaata (raakasuklaan valmistukseen aineet), paikallisia hilloja, mehuja tms. itsetehtyjä keksejä, siirappeja, kuivahedelmiä/pähkinöitä jne. Itse tehdyt nopeat snickersit maistuvat vaikka jouluna konvehtien sijaan.

20160526_154924

Tallenna

Tallenna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *