Terveellisten herkkujen all time suosikit

Follow my blog with Bloglovin

Heippa,

Nyt sunnuntaina tämä osoite sulkeutuu ja yksi Terveellisten herkkujen blogihistorian lehdistä siinä samalla. Ensi viikosta lähtien blogi löytyy Terve.fi sivuston blogeista osoitteessa:

https://blogit.terve.fi/terveellisetherkut

Kuluneet kolme vuotta Terveelliset herkun blogin kirjoittajana Fitfashionilla ovat menneet kyllä vauhdilla ja hurja määrä on loppupeleissä tullut kokeiltua kaikenmoisia reseptejä ja kirjoiteltua aiheesta ja välillä aiheen vierestäkin. Vielä menneitä muistellen haluan nostaa tässä postauksessa esiin niitä omia kolmen vuoden aikana syntyneitä suosikkireseptejä ja postauksia  jotka toivon mukaan jäävät elämään jatkossakin!

Mutta ennen näitä haluan jo tässä vaiheessa kiittä Fitfashionia ja sitä kautta erilaisia yhteistyötahoja muistorikkaasta ajanjaksosta mun elämässä ja mahdollisuudesta kirjoittaa näitä omia ajatuksia niinkin suurelle joukolle!

 

Mutta ennen kuin alusta sulkeutuu niin tässä vielä koontina näitä reseptejä jotka toivottavasti insipiroivat si

Tää: helppo proteiinivaahto jota tulee tehtyä tämän tästä. Vaihtelua saa eri marjoilla ja ihanan täyttävä, jäätelömainen välipala herkku vain kolmella ainesosalla!

Tämä mandariini-snickers makuyhdistelmä oli varsin toimiva ja tähän vuodenaikaan myöskin sopiva kun mandariineja saa taas edullisesti.

20160115_124244

Tällaiselle kookoksenystävälle vesi herähtää edelleen kielelle näistä bounty raakasuklaa kookospatukoista.. läääh. Ehkäpä näitä voisi pyöräyttää satsin viikonlopuksi?

20150225_134436

Nämä sokerittomat vegaanibrowniet olivat mielestäni erittäin onnistunut kokeilu ja tein näitä yhteen aikaan todella usein. Edellisestä kerrasta onkin vierähtänyt jo hetki joten ehkä olisi aika tehtailla browniet uusiksi..

20150119_121219

 

Nämä vegaanit gluteenittomat piparit ilman valkoista sokeria tulevat jälleen ajankohtaiseksi joulun lähestyessä. Tää resepti on todellakin tehtävä – joka vuosi

20151115_193701

Postaukset liittyen sokerikoukusta irtipääsyyn, tunnesyömiseen ja mielen voimaan ovat olleet myös kovasti luettuja. Blogihistorian aikana tuli testattua paljon myös erilaisia tuotteita sekä kirjoitettua erilaisista ruokatrendeistä. Kirjoitin myös esbl-kantajuudesta ja tähän postaukseen olen saanut jälkikäteenkin paljon kommentteja ja kyselyitä huolestuneilta vanhemmilta, hoitajilta tai taudin kantajilta. Ajankohtainen aihe siis edelleen.

Reseptien ja ruoka-aine testien ohella kiinnostaa kyllä jatkossakin kirjoittaa enemmän terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ajatuksia, ehkä entistä monipuolisemmin mitä tähän mennessä. Katsotaan nyt mitä kaikkea keksinkään ja mitä on luvassa. Uuden blogialustan myötä on siis paljon ajatuksia myös sen suhteen mihin suuntaan haluan lähteä kehittämään omaa blogiani jatkossa!

Kiitos ja nähdään pian uudessa osoitteessa!

 

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *