Tämän hetken suosikit

Lokakuu beibi! Luonto on mitä kauneimmissa väreissä ja illat pimenee ja syksyn voi haistaa jo ilmassa. Vaikka mä tykkäänkin jatkuvasti kokeilla uusia ruokia ja reseptejä on mulla aina kuitenkin jotain hetken suosikkeja joita tulee tehtyä ja syötyä enemmän, ehkä välillä jopa niin kauan että niihin kyllästyy taas hetkeksi, mutta kuitenkin!

Viime viikot (tai no ehkä jopa kuukaudetkin osan kohdalla) oon enemmän tullut syötyä mm. tällaista.

Tässä mun tämän hetken suosikkeja.

En kauheasti syö leipää, mutta nyt on tullut ostettua taas useammin Lidlin 100% kauraleipiä, jotka on vielä kotimaisia ja luomua. Hyvää vaikka avokadon kanssa.

Puolukka-banaani smoothie! Tuli kerättyä sitten niin monta sankkoa puolukoita, että niitä nyt vain riittää hetkeksi. Kaikki näistä ei edes mahtunut pakkaseen, niimpä jääkaapista löytyy useampi purkki puolukoita ja näiden lisäksi pari isompaa astiaa on myös terassilla.

Kookosjogurtit. Oon tykästynyt vegaaneihin kookosjogurtteihin <3

Pähkinät ja kuivatut marjat/hedelmät. Kourallinen näitä jogurtin/rahkan päällä.

Itse tehty mysli. Tämä resepti on edelleen yksi mun blogin ladatuimmista resepteistä, eikä suotta. Aivaan sairaan hyvää ja tätähän voi tuunailla aina vähän sen mukaan mitä siemeniä kaapista sattuu löytymään. Kaurahiutaleiden kanssa seassa useimmiten mulla auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä, chiansiemeniä, pähkinöitä, pellavansiemenrouhetta.

Erilaiset salaatit. Jonkin asteinen kyllästyminen lounassalaatteihin meinasi iskeä välillä, mutta nyt taas niitä on tullut tehtyä useammin. Paljon kasviksia, jotain kalaa/kanaa/nyhtistä ja marjoja tai hedelmiä sekaan.

Dipit. Rahkadippi toimii vaikka itsetehdyn näkkärin ja kasvisten kanssa 🙂

Bonnen mangosose. Tämä on niitä mitä mulla on kaapissa aina, ihan aina, niin paha riippuvuus.

Tallenna

Tallenna

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *