Terveelliset herkut
Terveelliset herkut

Summertime – by Daniel Wellington /kuumien päivien virkistävä iced matcha latte

20160611_190000Kaupallinen yhteistyö: Daniel Welington

Oletko sinä kelloihmisiä? Omassa ranteessani on aina kello, urheillessa, töissä ja vapaa-ajalla. Tänä päivänä kellot ovat jo pitkälle kehittyneitä älylaitteita, joista voi mitata niin aikaa, askelia, kulutusta, ottaa kuvia, lukea viestejä kuin soittaa kaverillekin mutta silti mielestäni on jotain kaunista ja herkkää näissä perinteikkäissä,  puhdaslinjaisissa kelloissa joita Daniel Wellington edustaa. Pidän siitä että kellosta saa varsin klassisen joka tilaisuuteen sopivan kellon nahkahihnalla ja taas sporttisemman ja rennomman nato-rannikkeella, vaihtoehtoja rannekkeissa muuten riittää ja niitä on varsin helppo vaihtaa myös itse.

Oma kuvissa näkyvä kelloni on Classic Sheffield 36mm:n kellotaululla, jonka kellotaulun kehyksen väriksi valitsin ruusukullan. Ylläolevasssa kuvassa kellossa on musta nahkahihna ja alla olevissa kuvissa sama kello taas sini-valkoisella natorannekkeella, eli Classic Glasgow lady.

Kellotaulu on 6 milliä ultraohut ja koneistona siinä on Japanilainen kvartsikoneisto. Japanilaisuudesta aasinsiltana voidaankin mennä kuvissa näkyvään jääteehen, jonka olen valmistanut vihreästä teestä, matchasta. Täällä muuten lisää tarinna matchasta.

Aasian suunnalla jäinen matcha-tee on kovin suosittu vaihtoehto kahviloissa ja kyllä se maistuu lämpimänä kesäpäivänä minullekin. Matchaa sekoitetaan kiehuvaan teeveteen (3 desiin) noin 1,5 teelusikallista. Matchaa ei hauduteta vaan sen sekoittamiseen kannattaisi käyttää bambuvispilää, mikäli kaapista ei sellaista löydy haarukka sopii tähän hyvin. Makua teehen tykkään laittaa sekaan raastetusta tuoreesta inkivääristä (noin 1 tl) sekä ripauksesta tuoretta vaniljaa, mikäli kaipaat makeutusta laita sekaan tilkka hunajaa. Kun tee on jäähtynyt lisäsin sekaan runsaasti jääpaloja ja pinnalle vaahdotin soijakermaa, (myös kookoskerma sopii tähän oikein hyvin). Nautiskele lämpimässä auringonpaisteessa.

Kaikille lukijoille muuten nyt Daniel Wellingtonin verkkokaupasta kaikista ostoksista -15%, koodilla terveellisetherkut alennus on voimassa 15 heinäkuuta 2016 asti.

20160618_114941 20160618_115030 20160618_113350 20160618_113225

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Kommentit (2)

  1. Lemmi

    Arvaa vaan rupesiko himoittamaan tuo sinivalkoisella rannkkeella oleva kello, todella kaunis! Pysyyköhän se arkikäytössä puhtaana kuinka hyvin? Valkoinen on aina valkoinen ja ikävä kyllä olen aika sottapytty ja sählä vähän kaiken kanssa. Pitää kyllä pistää harkintalistalle ja ihastella noita kelloja oikein ajan kanssa 🙂

    • Terveelliset Herkut

      Pahoittelut Lemmi viivästyneestä vastauksesta! Tuo sini-valkoinen nato-ranneke on ihana 🙂 Jonkun verran roiskeita tuo varmasti kestää, mutta toki ei niin paljon kuin nahkaranneke. Noita rannekkeita on muuten varsin helppo vaihtaa itsekin ja tuolta verkkokaupasta löytyy useita pelkkiä rannekkeita, joilla voi kellon ulkoasua päivittää varsin nopeasti. Minulla siis yksi ja sama kello, mutta kaksi eri ranneketta 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *