Raikas turvotusta poistava smoothie

Raikas turvotusta poistava smoothie

  • kourallinen pinaattia
  • 1/2 banaani (käytä ruskeapilkullisia hieman tummentuneita banaaneita)
  • 2-3 dl kauramaitoa
  • kourallinen tuoretta minttua
  • 1 avokado
  • 2-3 dl tuoretta ananasta tai ananasjauhetta 2 rkl
  • kourallinen jäitä

Sekoita ainekset blenderissä ja nauti välittömästi.

 

avokadosta saat paljon hyviä rasvoja, se pitää sinut kylläisenä pidempään ja tekee tästä smoothien koostumuksesta myös uskomattoman kermaisen.

ananas sisältää tärkeitä vitamiineja, kuten A- ja C-vitamiinia. Ananaksessa on myös muun muassa kaliumia, kalsiumia, rautaa, tiamiinia, folaattia ja magnesiumia. Ananas sisältää myös bromelaiinia, jonka on todettu lievittävän tulehduksia ja turvotuksia sekä kipua, bromelaiini auttaa muuten myös mustelmien paranemiseen! Hedelmät jotka sisältävät runsaasti kaliumia edesauttavat myös alentamaan verenpainetta. C-vitamiini auttaa myös kollageenin muodostamista.

pinaatista joista saa paljon paitsi lehtivihreää, pinaatista saa myös paljon k-vitamiinia, rautaa, C- ja E-vitamiineja, folaatteja, kalsiumia, magnesiumia, kaliumia ja mangaania,

banaani auttaa mm. verenpaineeseen, anemiaan, PMS-oireisiin, ummetukseen, närästykseen. Käytä tummentuneita ruskeapilkullisia banaaneita, jotka ovat makeampia eivätkä aiheuta ummetusta.

tuore minttu auttaa helpottamaan ruuansulatusongelmia. Se on erityisen hyvä apu ruuansulatushäiriöihin, ilmavaivoihin, sekä vatsakipuun.

 

ja muista ehdottomasti: Veden nauttiminen!!

Vesi vanhin voitehista, joten juo riiiiiittävästi vettä! Ei kivennäisvettä, limuja tai mehuja vaan vettä.

Tässä vielä vinkit kuinka saadaan aineenvaihdunta käyntiin!

 

Kommentit (2)
  1. Banaanihan nimenomaan kovettaa vatsaa, vai onko minulla ihan väärä käsitys? Omena on tietääkseni se mikä auttaa mm ummetukseen, banaani taas puolestaan löysään vatsaan juuri siksi, että se kovettaa eikä pehmennä. Mutta herkullisen näköinen smoothie, pitääkin kokeilla!

  2. Vaikuttaa hyvältä, mutta paljonko avokadoa tulee tähän?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *