Terveelliset herkut
Terveelliset herkut

Puhdas iho!

20170122_11345320170122_113502

*Kaupallinen yhteistyö Maybeauty

Näin tammikuussa moni aloittaa monella tapaa elämänsä tai elintapojensa ”puhdistamisen”, kiinnitetään enemmän huomiota ruokavalioon, liikkumiseen ja hyvään terveeseen oloon. Panostaminen ihon hoitoon ja puhdistukseen on omasta mielestäni paras kauneuskikka mitä voi tehdä. Puhdas ja kirkas iho saa sinut myös näyttämään terveeltä ja on kaunis ilmaan mitään meikkejäkin.

Mun oma iho on ollut aina suht ok hyvässä kunnossa. En murrosiässäkään kärsinyt aknesta ja finneistä, normaaleja ihon epäpuhtauksia lukuunottamatta, eikä myöskään raskaus tai sen jälkeinen aika muuttanut mitenkään merkittävästi ihoni kuntoa. Ihoa olen kyllä hoitanut sieltä teiniajoilta saakka ja yks tapa mitä oon aina noudattanut on ollut etten ikinä mene nukkumaan meikit päällä!

20170122_114041

Mun kasvojen iho on melkoinen sekaiho. Mulla on kasvoissa sekä todella kuivia alueita, että myöskin rasvoittuvia alueita, lisäksi mun ihossa on couperousaa, nenäpielessä erityisesti epäpuhtauksia. No ikä toki alkaa näkyä jo kasvojen ihossakin – olen nyt 36 vuotias, kohta 37 ja yks juttu mikä ainakin iän myötä on muuttunut on se että mun ihosta on tullut entistä herkempi. Olen käyttänyt suht hyviä (ja kalliita) kasvo- ja silmänympärysvoiteita sekä puhdistustuotteita ja meikkejä, mutta ns. hyvistäkin merkeistä iso osa aiheuttaa mulle jotain reaktioita; punoitusta, kirvelyä, ihottumaa muun muassa. Ja sanottakoon, että olen kokeillut paljon myös ns. luonnonkosmetiikkaa mutta sama juttu monien merkkien kanssa myös niissä. Olen onneksi löytänyt itselleni sopivat tuotteet ja iho voi hyvin. Ihon hoitamiseen kannattaa panostaa omalle ihotyypille soveltuvilla voiteilla ja näissä toki kannattaa pyytää apua ammattilaisilta. On tärkeää hoitaa omaa ihoa sille soveltuvilla tuotteilla. En ole kuitenkaan uskaltanut perus naamioita ”kovempia” kuorintoja tai tehohoitoja käyttää em. syistä.  Lähdin siis nämä lähtökohdat huomioiden hieman varovaisestikin testailemaan tätä uutta Maybeauty kasvonaamiota.

Kyseessä on syväpuhdistava kasvonaamio joka kirkastaa ja poistaa ihon epäpuhtauksia tehokkaasti. Savinaamio levitetään kasvoille siveltimen avulla ja sen annetaan vaikuttaa n. 30-45 minuuttia, tämän jälkeen kun naamio on kuivanut se kuoritaan iholta pois. Naamiot on yksittäispakattuja ja ne on helppo levittää kasvoille siveltimen avulla.

20170122_113513
Maybeauty kasvonaamiot tulevat yksittäispakattuina.
20170122_113550
Kasvonaamio imee talia iholta ja tekee ihohuokosista huomattavasti pienemmät vain yhden hoitokerran jälkeen.
20170122_114541
Kasvonaamio on helppo levittää kasvoille mukana tulevan siveltimen avulla.

Naamio tuntuu ihanan kylmältä ja virkistävältä kun sitä levittää kasvoille. Mulla ei tuntunut missään vaiheessa minkäänlaista kihelmöintiä tai kirvelyä iholla joten naamio soveltui hyvin mun herkälle iholle ja olen käyttänyt sitä jo useita kertoja.

20170122_115140
Kasvonaamio levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia.
20170122_124108
Kun naamio on kuivunut kuoritaan se pois ja kasvot puhdistetaan lämpimällä vedellä.

Kuivuttuaan naamio ”tarraa” ihoon aika tehokkaasti joten se kannattaa irroittaa hellävaraisesti. Tämän tarkoituksena on kuitenkin että mustapäät ja epäpuhtaudet tarttuvat itse naamioon ja täten ne saa tehokkaasti kuorittua irti ihosta. Tämän jälkeen iho on hyvä puhdistaa vielä lämpimällä vedellä.

20170122_131821

20170122_124407

Mun iho punoitti hieman heti tuon naamion poiston jälkeen mutta kuten kuvasta näkyy hyvin lähti kyllä naamion mukana epäpuhtaudet ja iho tuntui heti kirkkaammalta ja ennen kaikkea puhtaammalta. Puhtaaseen ihoon vaikuttavat myös paremmin voiteet koska ne pääsevät paremmin vaikuttamaan. Säännöllinen ihon puhdistus ja siihen väliin tälläinen syväpuhdistus kannattaa kyllä ottaa osaksi ihonhoitorutiineja.

Nyt mulla on ilo tarjota teille lukijoille myös alekoodi Maybeauty verkkokauppaan!
Koodilla tiinamask saat -30% alennuksen ostamistasi tuotteista!!!

20170122_132007

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Kommentit (8)

 1. Emmi

  Koitin tätä ja oli kyllä ihan paska suoraan sanoen! Eihän tolla lähde kun pelkät karvat naamasta ja sattui ihan hirveästi kun sen otti pois!

  • Terveelliset Herkut

   No ompa harmi että sun kokemukset on noin huonot! Mun iho on toooooodella herkkä eikä kyllä sattunut pois ottaminen eikä lähtenyt ihokarvat mukana. Testasin tätä myös viikonloppuna äidilläni ja hän myös koko naamion tosi hyvänä ja ihoa puhdistavana ja kirkastavana.

  • Sanni

   Ei kantsi levittää sillon niille karvasille alueille vaan pelkästään just nenä, otsa, leuka-alueelle. Takuuvarmasti toimii ku säännöllisesti käyttää ja just tollain täsmäiskuna. Ite en enää levitä poskille/hiusrajan yhteyteen olleskaan

  • Terveelliset Herkut

   Juuri näin! kiitti huomiosta ja tarkennuksesta

 2. Jenna

  Siis kiitos ihan sikana tästä postauksesta! Tilasin, testasin ja fiilikset on huiput!! Ensinnäkin tuote tuli kolmessa päivässä perille ja nyt kokeillut naamiota jo kaks kertaa, ihanan sileä iho ja oikeesti tarttu kyllä vaikka mitä tohon naamioon. Ehdottomasti suosittelen 😉

  • Terveelliset Herkut

   Kiitos palautteesta, kiva kuulla että tykkäsit!

 3. Tanja

  Nyt on vilahtanut tää naamio niin monesti silmille, että on kyllä pakko laittaa kokeiluun!

 4. Suvi

  Huippu! Huippu! Huippu! Paras näiden tuotteista ehdottomasti!!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *