Piristystä kotiin

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

*Kaupallinen yhteistyö Ellos

Musta on tosi ihanaa että sisustukseen on tarjolla taas runsaasti erilaisia rohkeita kuoseja ja värejä. En oo oikeen koskaan ollut innoissani tästä kovin valkoisesta tai musta-valkoisesta sisustuksesta. Mikä hienosti sopii toisten kotiin, mutta mun kaltaiselle rönsyilijälle täysin valkoinen koti tai mustavalkoisuus olisi vaan täysin ylitsepääsemätöntä.

Kuten oon jo aiemmin maininnut niin tykkään vaihtaa kodin fiilista kyllä tekstiileillä. Verhot, tyynytpäälliset, torkkuhuovat, pöytäliinat tai tabletit saa aikaan jo paljon! Mun kodissa on viime aikoina ollut valloillaan harmaan, vanhan roosan ja mustan liitto mut nyt oon kovasti katsellut kevättä ja kesää varten myös muita värejä ja kuoseja ja jostain syystä erityisesti veden vihreät ja siniset sävyt kiinnostaa mua nyt kovasti. Myöskin rento rouhea pellava, ja puun sävyt ja letkeän rento ”beach”meiniki puhuttelee mua kovasti.

Keräsin tässä yhteistyössä Elloksen kanssa Ellos Home uutuustuotteista mun suosikkeja.

Väriä voi tekstiilien ohella tuoda vaikka yksittäiseen valaisimeen, tässä yksinkertaisessa kattovalaisimessa on mukana ripaus kaunista vedenvihreää. Jos arvostat nukkumista kuten minä, yksi parhaista fiiliksistä on pujahtaa just pestyihin puhtaisiin lakanoihin! Pussilakanasetti miellyttävää, pehmeäksi pestyä ekologista puuvillaa. Saatavina useissa eri väreissä, kuvassa kitinharmaa. Yksiväriset turkoosinvihreät läpikuultavat sivuverhot eläväpintaista pellavavoileeta ovat ihanan utuiset. Vedenvihreä pellavakambriikkia oleva suuri 260×260 oleva päiväpeite on kuin Kalifornian rantatalosta.

Oon ihaillut useista insta päivityksissä erilaisista sänkykatoksista. Ne tuo mulle mieleen pienen pesän ja tekisi oikeasti mieli kokeilla nukuttaisiko se paremmin kun saisi uneksia tuollaisen katoksen alla? Aivan ihana, myös muissa väreissä! Vaihtoehtona myös hieman suurempi neliskulmainen sänkykatosmalli boheemiin tyyliin. Katoksen alla voisi nukahtaa ylellisiin lakanoihin, pestyä puuvillasatiinia oleva pussilakanasetti kauniilla rohkealla kuosilla. Yksiväriset kankaat voivat olla myös mielenkiintoisia, vaikka kankaassa ei olisikaan mitään varsinaisia kuvioita tulee siihen elävyyttä, kun kangas on elävapintaista puuvillaa. Laskosverhossa on kauniit solmimisnauhat, jotka ovat yksinkertaiset, mutta ihana yksityiskohta.

Klikkaa tästä Ellos Home tekstiileihin ja tästä ihaniin Ellos Home valaisimiin

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *