Proteiinipitoinen myslinäkkäri ja herkku smoothiebowl (Paleo)

*Kaupallinen yhteistyö Paulúns

Aijai, tää on odotettu uutuus! Oon kaivannut kauppojen hyllylle korkealaatuista, maistuvaa terveellistä mysliä, a. ilman lisättyä sokeria b. ilman että se olisi tungettu täyteen ”jauhoja” tai lisäaineita, eli että sielä olisi seassa oikeasti jotain syötävää. Paulúnsin uutuudet Paleo granola kookos ja hasselpähkinä vastaavat tähän huutoon, ne eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria – joten jes!

Tuotteet on valmistettu kivikautisen ruokavalion mukaan, siitä nimitys Paleo. Paleo-ruokavaliossa pyritään välttämään viljoja, maitotuotteita sekä pitkälle jalostettuja teollisia valmisteita. Paleo-ruokavalion tavoitteena on puhdas, ravintorikas ja luonnollinen ravinto joka sisältää paljon muun muassa marjoja, siemeniä ja pähkinöitä. Mun mielestä erinomaisia neuvoja noudatti kyseisetä ruokavaliota kirjaimellisesti tai ei.

Paulúns Paleo Granolat sisältävät runsaasti proteiinia, kuituja, siemeniä ja pähkinöitä.

Paulúnsin slogan Syö hyvin – voi hyvin toteutuu myös tässä tuotteessa erinomaisesti, sillä Paulúns Paleo Granoloissa on hyvä ravintosisältö, eivätkä ne sisällä lainkaan lisäaineita. Ne on luonnollisia ja ravintorikkaita, erinomaisia omasta hyvinvoinnistaan huolehtiville.

Paulúns Paleo Granola hasselpähkinä sisältää 79% siemeniä ja pähkinöitä ja runsaasti proteiinia. Paahdettu mysli on valmistettu hassepähkinöistä, manteleista ja siemenistä jonka seassa on kuivattuja vadelmia. Granola on paahdettu ja maustettu kanelilla.

Paulúns Paleo Granola kookos sisältää 82% siemeniä ja pähkinöitä sekä runsaasti proteiinia. Se on paahdettu paahdetuista siemenistä ja pähkinöistä valmistettu mysli joka on makeutettu kookoksella ja kuivatuilla mustikoilla.

Paulúnsin Paleo Granolat soveltuvat nautittavaksi sellaisenaan, mutta lähdin testailemaan siitä reseptiä ja halusin tehdä jotain välipalaksi soveltuvaa. Päädyin proteiinipitoiseen myslinäkkäriin ilman lisättyjä jauhoja. Pellilinen onnistuu todella pienellä vaivalla ja toimii palasia voi taittaa mukaan vaikka töihin tai kouluun välipalaksi. Tein vielä myslinäkkärin kylkeen maukkaan smoothiekulhon, jonka kanssa tämä vähän makeahko siemennäkkäri sopi kuin nenä päähän.

Paleo proteiinipitoinen myslinäkkäri

  • 3 dl vettä
  • 2 rkl chiansiemeniä
  • 3 dl Paulúns Paleo Granola hasselpähkinä tai kookos mysliä
  • 1 rkl kookosöljyä

Kiehauta vesi kattilassa ja lisää sekaan chiansiemenet. Keitä siemeniä keskilämmöllä n. 10 minuuttia koko ajan sekoittaen jotta ne turpoavat eivätkä muutu ”klimpiksi” pohjalle. Sekoita Paulúns Paleo Granola ja kookosöljy turvonneiden chiansiementen sekaan. Levitä seos uunipellille leivinpaperin päälle lusikalla. Pyri saamaan levystä mahdollisimman ohut ja tasainen. Paista myslinäkkäriä 150 asteisessa uunissa 45 minuuttia. Anna näkkärin jäähtyä ja taita sopiviksi annospaloiksi.

Puolukka-banaani smoothiekulho:

  • 1,5 banaania (jäistä)
  • 2 dl puolukoita
  • 1,5 dl kookosmaitoa

Kuori ja pilko banaani ja laita se hetkeksi pakastimeen. Lisää blenderiin puolukat, jäiset banaanit, kookosmaito ja blendaa ainekset kuohkeaksi smoothieksi. Kokeile smoothiekulhoa myslinäkkärin, tai suoraan paahdetun Paulúns Paleo Granolan kera!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *