Nude uusi lemppari asuissa

Hihhei, välillä muuta kuin ruokaa! 🙂 Syksy voidaan kai virallisesti julistaa alkaneeksi. Mitä tulee pukeutumiseen löytyy mun kaapista varmasti heittämällä eniten mustia vaatteita. Toki tykkään kovasti myös väreistä, kirkkaista sellaisista, hempeistä vaaleanpunaisista mutta jos joku väri on tullut kierrettyä kaukaa on se beigen ja nuden sävyt. En tiedä, ehkä oon ajatellut ettei ne värisävyt vain sovi mulle, mutta tänä syksynä oonkin hurahtanut kyseiseen väriin ihan kunnolla, erityisesti yhdistettynä valkoiseen ja kultaisiin koruihin!

Nämä yläosat on saatu Chiquelle -verkkokaupasta, joka on ruotsalainen naisten vaatteita myyvä sivusto. Iso kädennosto täältä, tykkään kovasti vaatteiden laadusta -erinomaisia hintaan nähden + lisäksi koot pitävät kyllä hyvin paikkansa. Oon tehnyt Chiquellen kanssa jo pidempään yhteistyötä ja näitä vaatteita olenkin esitellyt lähinnä instassa @Terveellisetherkut storiesin puolella. Ota siis seurantaan mun tili jos et vielä sitä ole tehnyt!

Valkoinen yläosa TÄÄLTÄRibattuja vaatteita tuntuu olevan tällä hetkellä useillakin eri valmistajilla. Tässä yksinkertaisessa yläosassa tykkään eritoten päänteiden ”röyhelöstä” sekä avarasta pääntiestä, joka tuo siihen vähän omaa jujua. Laatu tosi hyvä + ei myöskään näy läpi (ei edes alla olevat mustat alusvaatteet)

 

Yläosa TÄÄLTÄ  Tämä nuden värinen yläosa on myöskin ribattu, jämäkkä kangas joka venyy mutta ei kuitenkaan muodottomaksi. Pääntiessä napit joita voi pitää auki tai kiinni.
alla TÄMÄnude toppi (saatavina useissa eri väreissä), jota oon käyttänyt aivan älyttömästi erilaisten paitojen, mekkojen jne. alla joissa on yhtään avarampi kaula-aukko. Tosi miellyttävä iholla, eikä tunnu menevän miksikään pesuissa.

 

Beige T-paita TÄÄLTÄ(on muuten jo valmiiksi hyvässä alessa!) Napakka paita, rintataskulla. Tämä ei ole venyvää materiaalia, mutta erittäin miellyttävä päällä.

Koodilla TIINA20 saat  -20% alennuksen chiquelle.fi verkkokaupan tuotteista (ei aletuotteet, kauneus eikä influencer-mallistot) voimassa vain viisi (5) päivää 25.8.2019 saakka!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *