Mitä kuuluu – just nyt?

Ruokavinkkien ja reseptien sijaan ajattelin kirjoitella tähän väliin jotain muuta. Mitä kuuluu?

Töihin on palattu – jo parisen viikkoa lomasta ja se aika tuntuu todella kaukaiselta. Voi kun olisi vielä lämpimiä päiviä jäljellä. Toisaalta pidän ihan hirmuisesti myös (alku)syksystä, pimenevistä illoista ja siitä että voi taas sytytellä kynttilöitä iltaisin.

Arki tuo myös rytmiä elämään, vaikkakin se välillä tuntuu puurtamiselta on siinä myös paljon hyvää. Lapsen eskari alkaa ja mietin jo sydän syrjällään ensi vuotta kun pieni aloittaa koulutien. Välillä sydän pakahtuu siitä miten tämä aika rientää ja mun pieni vauva onkin jo iso poika.

Olen miettinyt tosissani aloittaisinko jonkun uuden harrastuksen näin syksyyn. Mikään joka viikkoinen systeemi ei oikein omalla kohdalla tule kyseeseen. Viime kesinä oon pyöräillyt todella paljon, mutta tänä kesänä se on jäänyt ihan yhdellä kädellä laskettaviin kertoihin. Ehkä enemmän tähän on syynä pyörä joka vaatisi jo todellakin uusimista. Siitä edestä olenkin ottanut aikaa ja käynyt läheisellä pururadalla tekemässä lenkkejä.

Tykkään muutenkin käydä salilla tai lenkillä omien aikataulujen mukaan, mutta kaipaisin ehkä jotain muuta rauhoittavaakin välillä kaiken keskelle. Oma lempi joogasali lopetti, toissatalvena oli niin ihana käydä talvipakkasilla välillä hot-joogatunneilla rauhoittumassa ja availemassa kehoa, ehkä jokin vastaava voisi tulla kysymykseen myös tulevalle talvelle. Myös ilmajooga kiinnostaa, joten taidan jossain välissä rohkaistua ja lähteä kokeilemaan kankaissa roikkumista! Mua kiinnostaisi äärimmäisen paljon myös jokin kehoon ja mieleen liittyvä retriitti, esimerkiksi viikonlopun mittainen, näistä saa laittaa vinkkiä jos on suositella jotain kivaa!

Olen lukenut viime aikoina myös tosi vähän. Tätä harrastusta ois kiva palautella, sillä kun hyvä kirja osuu käteen saataan ahmaista sen päivässä parissa. Kirjan lukeminen on myös aivan eri juttu iltaisin rauhoittumisen kannalta kuin selailla esimerkiksia somea. Lisätään siis myös kirjojen lukeminen myös tulevan syksyn ja talven to-do listalle.

Kaiken kaikkiaan on tällä hetkellä sellainen olo että tekisi mieli ottaa enemmän aikaa itselle, hyvinvointiin ja hemmoteluun. Alkajaisiksi taidan ottaa johonkin väliin hetken jossa voisi tehdä ihan kotona spa-hemmottelun itselle – käydä miedoissa löylyissä ja tehdä vartalolle ja kasvoille jonkin kuorivan ja hoitavan hoidon. Mä rakastan kaikkea pieniä kauneudenhoitojuttuja joten näille on kiva löytää aikaa jossain välissä. Hyvä olo lähtee itsestä.

Kalenteri näyttää varsin tyhjältä omien menojen suhteen loppuvuodelle. Tää aiheuttaa pientä levottomuutta minussa ja kaipaan kovasti jotain lomaa, edes JOTAIN vkonloppusettiä mitä odottaa joten toivon kovasti, että tilanne korjaantuisi pian.

Lapsi tuumasi aamulla tämän lookin nähdessään, että äiti näytät ihan pupulta tuo ponnari päässä. Kysyin onko se niin huono juttu että kampausta kannattaisi alkaa muuttamaan. Ei kuulema. Hän haluaisi myös että pitäisin päässäni silmälaseja, koska äitit tekee niin (minulla on aina piilarit päässä joten pyörin silmälaseissa vain kotona). Mun silmälasit on vuodelta miekka ja kirves sillä näkö on pysynyt samoissa jo useamman vuoden eikä tarvetta lasien uusimiselle ole ollut. Joten julkisilla paikoilla (ainakaan ilman uusia silmälaseja) mua tuskin tullaan näkemään lapsen toiveesta huolimatta 😀
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *