Maukkaat mehut

Kaupallinen yhteistyö: Raikastamo

*Kaupallinen yhteistyö: Raikastamo

Juodaanko teillä mehuja? Oletko vielä törmännyt mehuhyllyllä näihin kotimaisen Raikastamo-merkkisen yrityksen luomu mehuihin? Pakkaukset ovat ainakin ihanan värikkäitä ja erottuvat hyllyltä edukseen. Maukkaita vaihtoehtoja löytyy niin isoista litran purkeista, kuin erityisesti perheen pienemmille maistuvista pillimehuista, sekä pienemmistä lasipulloista myytävistä mehuista. Raikastamon tuotteita voit löytää niin S- kuin K-ketjun valikoimasta sekä useista kahviloista ympäri maan.

Mehuhyllyllä pyöriessä voi tosiaan törmätä toinen toistaan ihanammilta kuulostaviin mehuihin, mutta suurin osa niistä on valmistettu keinotekoisesti, väri, maku ja makeutus on tehty kaikkea muuta kuin luonnollisista tuotteista. Harmi sinänsä sillä maukkaita (ja makeita!) mehuja voi valmistaa myös ilman edellä mainittuja kuin vain pitää ainesosat laadukkaina.

Laadukas mehu ei sisällä lainkaan makeutusaineita eikä lisättyä sokeria, saati säilöintäaineita ja ainekset ovat täysin luomua. Raikastamon mehuissa mehupitoisuus on suuri eivätkä ne sisällä mitään ylimääräistä. Tuotteet on myös pastöroitu, jolla on varmistettu tuotteen säilyvyys ilman säilöntäaineita.

Mikä on sun suosikki? Mun pointsit meni erityisesti tälle Raikastamon Iso mustikka-omena mehulle, nami! Mustikka toimii omasta mielestä erinomaisesti mehuissa ja se on kivasti yhdistetty maukkaaseen omenaan, tosi passeli yhdistelmä.

Kuvissa näkyvien Iso mustikka-omenamehun sekä Iso omena-päärynämehujen lisäksi litran purkeista löytyy 10-juhlamehu mustikka-limen makuisena sekä Iso karpalo-viinirypälemehu.

Raikastamon mehuvalikoimassa on mustikka-omenamehua.

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *