Maailman parhaat pannukakut vol2

Tää blogin yksi ladatuimmista resepteistä – maailman parhaat pannukakut löysi jälleen tiensä omallekin pannulle kuin kaivelin reseptiarkistojani. Halusin kokeilla miten kyseinen resepti taipuu niin suolaiseen kuin makeaan reseptiin – ja ei se nyt syyttä ole maailman paras – sillä kyllähän se taipuu. Miten muuten sulle, kumpi maistuu ennemmin suolaisilla vai makeilla täytteillä?! Tekaisin itse nyt näin alkuun kolme erilaista täytevaihtoehtoa ja veti kyllä hiljaiseksi päättämisen suhteen. Toisaalta jos aloittaa suolaisella ja jatkaa sitten makealla niin… Jännä kyllä kuinka erilaisen makumaailman voikaan periaatteessa samaa reseptiä pohjalla käyttäen saada aikaiseksi erilaisilla päällisillä!

Bon apetit!

Nämä ihanat pannukakut ovat mukavan rapsakoita pinnalta, mutta pehmeitä sisältä
Päälliset nro 1. Pannulla paistettuja banaanisiivuja, pari siivua omenaa ja pinnalle ripoteltuna mantelivoita, läääähhhh 😀
Päälliset nro 2: Vispattua soijakermaa, pakaste vadelmia ja mustikoita. Perus, mutta varma 🙂
Päälliset nro 3: Tuoretta avokadoa siivuina, suolakurkkua, kapriksia ja kevätsipulia. Toimii!
Mikä onkaan sun suosikki päälliset?

Maailman parhaat pannukakut

Ainekset (4 annosta)

1 dl
kaurahiutaleita
1 dl
raejuustoa
1 kpl
muna
0,5 tl
leivinjauhetta
15 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Sekoita ainekset sauva- tai tehosekoittimella. Paista pannukakut paistinpannulla  tai kirkastetussa voissa – keskilämmöllä! Seos on melko paksua, mutta nostelemalla lusikalla taikinaa pannulle (ja hieman painelemalla seosta) onnistuivat omat pannukakkuni ainakin hyvin. Varo polttamasta pannukakkuja, paista niitä ennemmin miedolla kuin keskilämmöllä. Pannukakut voit kääntää kun niihin muodostuu pieniä ”reikiä”.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *