Terveelliset herkut
Terveelliset herkut

Klassisen kaunis DW pukinkonttiin

20161124_133738_small 20161124_1355002

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

Tässä erinomainen valinta pukinkonttiin – tyylikäs Daniel Wellingtonin kello jonka mallistosta löytyy klassisen kauniit kellot niin miehille kuin naisille. Normi arjessa itsellä on usein ranteessa älykello, mutta ehdottomasti juhlaan ja työtilaisuuksiin ranteeseen pujahtaa tämä kaunis klassinen ja perinteikäs DW, joita muuten löytyy useita eri malleja teräksen tai ruusukullan väreissä. Kellotaulujen kokoja löytyy 26, 34, 36, 38 tai 40 millisenä. Kellotaulu on 6 milliä ultraohut ja koneistona siinä on Japanilainen kvartsikoneisto. Mallistoja ovat Classic jossa valkoinen kellotaulu, Classic Black mustalla kellotaululla, Classy-mallien valkoisissa kellotaulussa kimaltavat zirkonit, ja Dapper-malleissa on päivyri.

Kelloihin on myynnissä runsaasti vaihtorannekkeita: nahka- ja kangasrannekkeita, joissa solki on teräksen tai ruusukullan värinen, kellosta saa varsin klassisen joka tilaisuuteen sopivan kellon nahkahihnalla ja taas sporttisemman ja rennomman kankaisella nato-rannikkeella. Vaihtoehtoja siis rannekkeissa riittää ja niitä on varsin helppo vaihtaa myös itse.

Oma kuvissa näkyvä kelloni on syksyllä lanseerattu uusi Classic Black-kellosarjan  Classic Sheffield 40 mm:n kellotaululla, jonka kellotaulun kehyksen väriksi valitsin ruusukullan. Daniel Wellingotonilla löytyy myös tosi kivoja rannerenkaita asusteiksi. Omani on ruusukultainen kuten kellon kellotaulu, tykkään!

Time is free, but it’s priceless.

You can’t own it, but you can use it.

You can’t keep it, but you can spend it.

Once you’ve lost it, you can never get it back.

Kaikille lukijoille muuten nyt Daniel Wellingtonin verkkokaupasta kaikista ostoksista -15%, koodilla TERVE alennus on voimassa 15 tammikuuta 2017 asti.

20161030_140405

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *