Kesän herkullisin kreikkalainen salaatti (gluteeniton)

Tää kesä on kyllä ainakin omalla kohdalla salaatinsyönnin kulta-aikaa. Jo edesmenneiden lämpimien kelien puolesta ei mieli tehnyt mitään kovin raskasta ja aikaa vievää. Ja omalla pihamaalla laatikoissa kasvaneet salaatit ja yritit ovat kyllä myöskin maistuneet jotenkin ekstra hyvälle, mikäs siinä kun hakee penkistä tarvitsemansa määrän pesaisee, lähiruokaa parhaimmillaan. Omat makunystyrät pitävät erityisesti välimeren salaateista, oliivit, fetajuusto, öljy ja yritit vain toimivat!  Niimpä tämä lounassalaatti ei juurikaan erikoisilla höysteillä kikkaile ja miksi pitäisikään kun perusmaut toimivat satavarmasti. Bon apetit!

How much can you eat? 😀

Ota seurantaan myös Terveelliset herkut Instagramissa ja Facebookissa

Kreikkalainen salaatti (gl)

Ainekset (2 annosta)

2 dl
gluteenitonta pastaa ((kuivamitta))
1 dl
mustia kivellisiä oliiveja
1 dl
vihreitä kivellisiä oliiveja
3-4 kpl
tomaatteja (pilkottuna)
2 dl
fetajuustoa (kuutioituna)
1 reilu nippu
lempi salaattiasi (pieneksi revittynä)
1 dl
basillikaa (pieneksi revittynä)
1 dl
minttua (pieneksi revittynä)
2-3 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
sipuli
15 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Keitä gluteeniton pasta ohjeiden mukaan. Pese salaatti ja revi se sopivan kokoisiksi annospaloiksi. Leikkaa tomaatti kuutioiksi. Sekoita salaatti, yrtit, pasta, tomaattikuutiot, oliivit ja leikattu feta ja sipuli. Lisää lopuksi loraus oliiviöljyä ja pyöräytä se salaattiin. Nauti!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *