Kesäloma kuvina

Kolmen viikon kesäloma on jo takana, mutta puhelimen kuvia selatessa oli pakko palata veilä hetkeksi niihin hetkiin. Paljon ehdin lomalla touhuta, mutta missään nimessä se ei tuntunut missään vaiheessa pakotetulta, liian kiireiseltä tai suunnitellulta. Itseasiassa tuntuu todella hyvältä ja seesteiseltä, pitkästä aikaa! Mun ensimmäinen lomaviikko starttasi pikavisiitillä ystävän luo Kuopioon, ai että sai nauraa mahat kipeäksi ja olihan meillä hauskaa! Ensimmäiselle viikolle mahtui myös reissu risteily ja reissu Kolmårdeniin lapsen, kummitytön ja äidin kanssa. Omalta osalta reissu meni aikalailla epäonnistuneesti sillä olin kovassa kuumessa ja todella kipeä.

Seuraavan viikon Italian reissukin uhkasi peruuntua, mutta onneksi lääkäri antoi reissua edeltävänä iltana luvan matkustaa joten uskalsin pakata matkalaukut ja ai että, Italia ei ole kyllä pettänyt mua koskaan. Alkaa jo tuntua siltä kuin olisin joskus edellisessä elämässä asunut jossain Italiassa. Mä niin tykkään, enkä usko, että tämäkään jäi mun viimeiseksi Italian matkaksi! Tällä kertaa suuntana oli Riminin rannikko. Finnair aloitti lennot Bolognaan jonne mekin lensille, sieltä pääsee suht helposti parin junalla Riminille, ja tunnetusti junalla matkustaminen on todella halpaa Italiassa. Italiasta ja jäi superkivat muistot, ihanaa ruokaa, aurinkoa ja leppoisaa oloa.

Mun viimeinen lomaviikko menikin taas pääosin kotona. Marjoja pakastaessa, mustikkametsässä pyörähtäessä ja ehdittiinpä vielä tehdä reissu Imatran kylpyläänkin yhdessä ystävän kanssa jolla on 6 vuotias tyttö kuten oma lapsikin. Vesipedoilla riitti hauskaa kylpylässä ja Imatran koskinäytöskin oli kyllä näkemisen arvoinen paikka.

Vielä kerran siis näihin kuviin ja tunnelmiin <3

Kesä on täynnä tuoksuja ja värejä. Tuoreet marjat, pihalta poimitut yrtit, salaatit, retiisit. Lenkkipolku, aamukahvi ilman kiirettä..
Italia oli muun muassa tätä
ja ruokaaaaa… <3 tapakset, meren antimet, tuoreista aineksista tehdyt pastat (kuten toi taivaallisen hyvä kesäkurpitsa lohipasta), taivaalliset jäätelöt ja pizza of course

Kesän kunniaksi pätkäisin heti loman alkajaisiksi mun pitkän tukan polkkamittaiseksi. Siitä onkin piiiiiiitkä aika kun tää mitta on mulla ollut, aarteita puhelimesta 😀

Ai että, mahtuihan siihen kaikenlaista 😀 mutta oli täysin sen arvoista!

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *