Terveelliset herkut
Terveelliset herkut

Musiikkia korville! 3 ainesosan proteiinimansikkafluff

*Kaupallinen yhteistyö Sudio Sweden

Kuukauden päästä on juhannus! Tää myöhäinen kesän tulo sai mut vasta tällä viikolla heräämään ja katsomaan kalenteria että ei voi olla totta että kohta mennään jo kesäkuussa! Oon iloinen lämpinevistä päivistä ja auringon paisteesta ja moni pienen jos ei isommankin lapsen äiti voi varmasti samaistua myös siihen että oikeasti ei tarvitse pukea itselle eikä myöskään lapselle niin montaa vaatekerrosta että pääsee ulos!

Kolmen ainesosan mansikkafluff ohje tekstin lopussa

Kevät on ollut jotenkin tosi kiireinen omalla kohdallani ja on ollut aivan liian vähän aikaa vain olla ja ihmetellä ja nautiskella elämän pienistä jutuista. Kiiren keskelläkin mulle kuitenkin yks tärkeä voimavara on musiikki. Tykkään kuunnella paljon musiikkia, keittiössä mulla on lähes aina radio päällä ja tulee tahtomattaankin tanssittua tai laulettua hyvien biisien tahdissa, autossa kuuntelen musiikkia aina ehdottomasti, mutta myös työpaikalla saan suljettua ylimääräisen hälyn ympäriltä kun laitan luurit päähän ja kuuntelen musiikkia työn teon ohessa. Siinä missä musiikki auttaa mua keskittymään, rauhoittumaan, auttaa se myös tsemppaamaan esimerkiksi lenkillä jos haluaa tehdä hyvätempoisen harjoituksen. Sali on oikeastaan paikka missä en oo tottunut kuuntelemaan musiikkia, vaikka se varmasti voisi tuoda ekstra tsemppiä tekemiseen.

Onneksi kuulokkeet on kehittyneet huimasti viime vuosina ja langattomuus on kyllä ainakin omalla kohdallani must juttu. Sudio Sweden on ruotsalainen kuulokevalmistaja joka on pikkuhiljaa tulossa myös Suomen markkinoille. Tykästyin kovasti tuotteiden laadukkaaseen ulkonäköön ja värivaihtoehtoihin.

Kuvissa näkyvät Vasa Blå pink-kuulokkeet ovat myös langattomat ja viimeistelty kauniilla ruusukultaisilla yksityiskohdilla. Mukana tulee eri kokoisia vaihtopaloja korvanappeihin sekä kaunis nahkainen säilytyskotelo. Kantavuus on 10 metriä, kuulokkeet ovat todella kevyet ja niiden akun kesto on aktiivisena 8 tuntia ja 10 päivää valmiustilassa. Ne sopivat kaikkiin bluetooth-laitteille ja yhdistämälle ne puhelimeen (Android tai Iphone) voit vastata puheluihin sisään rakennetulla mikrofonilla ja käyttää myös ohessa olevaa kauko-ohjainta. Värivaihtoehtoina on musta, valkoinen, pinkki ja sininen.

Toiset testissä olevat luurit ovat Sudio Swedenin uusimmat Regent on-ear langattomat kuulokkeet. Värivaihtoehtoina musta ja valkoinen. Aktiivista käyttöaikaa näillä luureilla on yli 24 tuntia ja valmiustila 20 päivää. Kuulokkeet saa myös taitettua pienempään tilaan. Kuulokkeiden kehitystyössä on panostettu paitsi ulkonäköön, toki myös äänenlaatuun ja instrumenttien erottelukykyyn.

Luurien ulkonäköä voi myös vaihtaa nopeasti erillisillä vaihtopaloilla. Näihin isompiin Regent luureihin valitsin kivat marmorikuvioiset vaihtopalat, joilla saa nopeasti vaihdettua ilmettä. Tällä hetkellä Sudio Swedenin sivuilla on muuten käynnissä myös kampanja jossa saat tilauksen yhteydessä ilmaiset marmorikuvioidut puhelimen kuoret Samsungiin tai Iphoneen.

Käy tutustumassa myös muihin Sudio Swedenin malleihin!

Koodilla herkut15 saat nyt SudioSwedenin verkkokaupasta alennusta kaikista tuotteista -15%. Alennus on voimassa toistaiseksi.

Niin ja tää kuvissa näkyvä herkku mansikkaproteiinifluff valmistuu ainoastaan kolmesta! aineosasta:

Ja ne on 1/2 banaani, 2,5 dl jäisiä marjoja (tässä tapauksessa mansikoita) sekä 1 kauhallisen heraproteiinia. Heraproteiini on siitä jännä että se lähtee vaahtoutumaan kun seassa on kylmää (jos käytät heraa esim. smoothien joukossa suosittelen lisäämään sekaan aina jäitä tai jäisiä marjoja/hedelmiä, koska se tuo lopputuloksesta kuohkean)

Ja tää proteiinivaahto valmistuu näin:

Soseuta survimella (tää mun mielestä helpompi kuin blenderi) puolikas banaani ja jäiset marjat. Lisää vasta tämän jälkeen sekaan 1 scoop heraproteiinia ja vaihda sauvasekoittimeen ja vaahdota kuten vaahdottaisit kermaa n. 5-10 minuuttia. Tarvitset hommaan riittävän ison leivontakulhon koska tämä todellakin kuohkeutuu moninkertaiseksi. Tää on tuhtisetti ja tästä riittää jälkkäriä kahdelle tai yksi isompi setti vähän isompaan välipalan nälkään!

Tallenna

Tallenna

Kommentit (6)

 1. Jaaana

  Nauratti nuo kuulokkeet smoothiella! 😀 😀 <3

 2. Terveelliset Herkut

  😀 😀

 3. Hansu

  Käykö tähän esim valion heraproteiini jauhe?

  • Terveelliset Herkut

   Kyllä käy, merkillä ei väliä 🙂

 4. LauraL

  Paljonkohan tuo kauhallinen proteiinia on ns. normaaleissa mittalusikoissa, onko jotain ruokalusikallisia vai mennäänkö desien puolelle? Näyttää kyllä herkulle! 🙂

 5. HYVÄN OMANTUNNON SUKLAAPALLOT – Noora Katariina

  […] ei ole omaa käsialaa, vaan nappasin ohjeen Terveelliset Herkut -blogista. Siellä on muuten hemmetin hyviä ja maistuvia […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *