Kaurahiutaleita vohvelitaikinaan

Viikonloppuna meillä herkuteltiin näillä vohveileilla. Taikinassa käytetyistä jauhoista puolet on kaurahiutaleita, mitä ei kyllä millään tapaa maista itse lopullisesta tuotteesta! Vohveleista tuli mukavan kuohkeita ja tietysti itse päällisillä voit vaikuttaa paljonkin lopulliseen makuun.

Mun täytteessä oli pakastemustikoita, banaaniviipaleita, mansikoita, vähän maapähkinävoita ja agavesiirappia. Mitä sä haluasiat laittaa aamiaisvohveleiden päälle? Marjoja, hedelmiä, hilloa vai ehkäpä jotain muuta?

Maukasta sunnuntaita!

Vohvelit maistuvat aamiaiseksi marjojen ja hedelmien kera.

Tällä ohjeella valmistat 4 kunnon vohvelia!

Tarvitset:

2 kpl kananmunia
2 dl maitoa
1 tl leivinjauhetta
1,5 dl kaurahiutaleita (gluteeniton)
1,5 dl gluteenitonta jauhoseosta
Ripaus suolaa
0,5 tl vaniljajauhetta
(2 rkl kookossokeria)
Paistamiseen öljyä/voita

Tee näin:

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää sekaan maito ja loput aineet ja sekoita. Anna taikinan turvota n. 15 minuuttia. Paista vohveliraudalla vohvelit (n. 3 minuuttia/vohveli), voitele rauta tarvittaessa öljyllä/voilla. Tarjoile marjojen/hedelmien kera.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *