Kauppojen mielenkiintoiset uutuudet

Nämä kaupoista löytyvät uutuustuotteet postaukset on olleet kovasti tykättyjä niin ajattelin koostaa uuden myös tähän alkuvuoteen. Hurjan paljon uutuuksia on taas kauppojen hyllyille ilmestynyt. Ootko sä vielä bongaillut näitä?

Juustoportin sokeroimaton mangorahka ei sisällä myöskään makeutusaineita, hurraa! Tuote on myös laktooisiton.

Fazerin Yosa merkiltä on tullut useampi uutuus ; Yosa Oat block maustamaton sekä yrteillä maustettuna on kaurasta valmistettu kuutio, täysin vegaaninen jota voi käyttää esimerkiksi tofun tapaan. Paistettuna, grillattuna tai vaikka padoissa. Tuota palaa voi myös höylätä juustohöylällä juuston tapaan ja käyttää sellaisenaan esimerkiksi leivän päällä. Yosa kaurajuomat makuina mustikka & variksenmarja sekä mango & tyrni. Lisäksi kaurapohainen valmiste kahvimaidon korvaajaksi!

Linkosuon kauralastut Korean BBQ makuisena

Vege it up! Savoury Yakisoba pakasteateria. Kitchen Joyn pakastekuutiot on mulle entuudestaan tuttuja ja oli kiva nähdä tällainen uusi vegeversio pakastealtaassa. Maku oli oikeen hyvä, samoin annoskoko! Chilin ystävänä olisin lisännyt enemmän poltetta ja miinukset myös muovirasiasta (Kitchen Joyn muut pakkaukset ovat kartonkikuutioita joten toivoisin samaa myös näiltä vege versioilta)

Tää Baban chilihummus maistuu kyllä ainakin allekirjoittaneelle! dippailuun, leivän päälle tai vaikka salaatin kera.

Happy Cocolta on tullut nyt myös uudet kerrosvälipalat. Kookosjogurtin pohjalla ja marja- tai mango-passionsosetta! Ei lisättyä sokeria.

Kuva: Instagram @Happycoco

Kruunuherkun valmistamia sosekeittoja bongailin vastikään. Testiin meni tämä kukkakaalisosekeitto, muita makuja punajuurisosekeitto, tuorehernesosekeitto, porkkana-kurpitsasosekeitto. Hintakaan ei päätä huimaava! Muovisesta pakkauksesta kuitenkin iso miinus.

Fazerilta on nyt ilmestynyt nyt pehmeämpi 100kaura puikula. Siinä kauraa on käytetty monessa muodossa; hiutaleina, leseinä, jyvinä ja jauhona.

Tämä kahvi-kardemumma tuorepuuro oli miellyttävä uutuus, maku toimi ainakin itselle. Tuote itsestään ei ollut kovin houkuttelevan näköistä varsinkin pari kertaa laukun pohjalla pyörineenä. Mutta toimi, ostan toistekin!

Hetki-merkiltä on tullut valikoimaan nyt myös lämmitettäviä salaatteja. Makuina texmex kana, texmex liha, halloumi pasta, kana-nuudeli, falafel couscous,

Apetinalta on ilmestynyt uusi crumbly feta joka on kiinteä ja mureneva, mutta suutuntumaltaan hieman kermaisempi ja pehmeämpi

Myös Oulainen on vastannut kaurahypeen tuomalla markkinoille kaura jälkiuunileivän. Tuote sisältää täysjyväkauraa 73% ja täysjyväspelttijauhoja 22%

 

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *